CS2 450 FPS fakat akıcı değil

FPS ayarının yanılma payı için 4-5 FPS boşluk bırakmanız daha iyi olur yani 273 FPS gibi bir değere sabitleyin.
 
Tamamdır peki yenileme hızında vs bir problem olur mu?
Adaptive sync açarsanız yenileme hızı FPS değerine sabitlenir bu sayede akıcı oynarsınız. 280 FPS'ye sınırlarsanız mikro zamanda 282 gibi değerlere sıçrayıp yırtılma yapabilme durumu olduğundan pay bırakın demiştim yani 275 Hz/FPS oynarsınız yırtılma olmadan.
 

Peki ghostlanmayi azaltmak için yine 275 Hz yapıp MBR'yi fullesem ayni zamanda imput lag i fullesem sizce daha iyi olur mu yoksa direk dediğinizi mi yapayım hangisi daha iyi olur.
 
Peki ghostlanmayi azaltmak için yine 275 Hz yapıp MBR'yi fullesem ayni zamanda imput lag i fullesem sizce daha iyi olur mu yoksa direk dediğinizi mi yapayım hangisi daha iyi olur.
Önceki mesajımda input lagdan feragat etmek derken kaybettiğiniz FPS'leri kastetmiştim hocam. Ghostlanma derecesinde çok fark olmaması lazım. Sadece 5 hz kaybediyorsunuz fakat yine de monitörün Adaptive sync aktifkenki hızı da bunu etkiler. 275 Hz ve adaptive sync yaptıktan sonra MBR ayarlarını en agresiften başlayarak deneyin gözünüzü rahatsız etmeyecek seviyeye gelene kadar azaltın.
 

Şimdi şunu denedim MBR'yi imput lag i fulledim FPS'si 290'a sabitledim oyun gayet stabil oldu nihai performansı açtım şu an sorun çözüldü gibi G-SYNC'i açtığımda oyunda biraz farklılık hissettim belki monitördende kaynaklanmıs olabilir bilmiyorum qma şu an istediğim kıvama geldi.
 
Hangi ayarları yaptınız?
 
Hangi ayarları yaptınız?

Benim monitörüm Philips 24.5 inc 280 Hz monitörde MBR ve anti imput lag diye bir şey var onları fulledim ekran parlaklığı azaldı ayrıca 1280x960 oynuyorum diğer ayarlarim oyunun önerdiği ayarlar nihai performansa aldım FPS'i 275 al diyen bir arkadaş vardı onu yapınca FPS'te çok dalgalanma oldu 295 yaptım cuk oturdu NVIDIA ayarlari tek tek okudum ona göre bir ayar yaptım çoğu önerilen zaten gayet hoşuma gitti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…