CS2 450 FPS fakat akıcı değil

Benzer bir durum yaşıyordum. Kartım AMD benim farklı olarak.
AMD ekran ayarlarından native değerlerde ve Hz seçerek özel çözünürlük oluşturdum. Standardı CVT azaltılmış tıkama seçerek.
(Ek olarak oyun içi çözünürlüğünüz ve Hz niz içinde bunu yapın. Atıyorum 1440x1080 X 280 Hz CVT azaltılmış vs.)
Şu an oldukça akıcı.
Masaüstünde fare hareketi bile fark etti bende. (bu adımdan önce yine maximum Hz seçiliydi.)
Siz de NVIDIA Denetim Masası'ndan bu şekilde bir düzenleme yapıp deneyebilirsiniz, veyahut CRU adında bir program aracılığıyla da bu işlemi yapabilirsiniz.

Ek: Ayrıca 280 Hz monitörler 240Hz'den ocli olduğu için, stabilite için CS de 240 seçilmesi tavsiye edilir genelde.

İşlemci çekirdeklerini açmanın görünür de hiçbir faydası yok sadece açmış olur ve sürekli kullanımda olur diğer türlü ihtiyaç olduğunda zaten kullanır PC. Bu arada benimki hep açık.

Anladığım kadarıyla PC'yi oyuna göre ayarlamamişsiniz pek fazla işiniz olmuyor böyle şeylerle 2024 oyun için ayarlar yazip YouTube'dan adim adim bu tarz videolarda ki söylemleri yapın birçok şeyin düzeldigini göreceksiniz.

Ben de philipsin 240 Hz 3200w modelini kullanıyorum hocam emin olabilirsiniz monitörlerden kaynaklı değil cs ile alakalı bir durum ben de 400-500 arası oynuyorum mouse hareket edince ekran sanki bir birine giriyor
Mbr 20 adaptive kapalı düşük gecikme ultra da oynuyorum bu arada bir ayar vardı hızlı çok hızlı gibi onu kapalı yapın black smearing yapıyor ben de bir de öyle deneyin.

CS sorunlu bir oyun bu kaçınılmaz ancak birkaç deneme yanılmayla CS'nin yapamadığı optimizasyonu biz yapabiliyoruz. Üstte yazdıklarımı siz de deneyin lütfen hocam. Belki faydasını görürsünüz.

Oyun çıkalı 2 sene olmuş oynamak için hala 50 tane ayar denemek gerekiyorsa bu oyun olmamış demektir. Üstelik piyasaya sıfırdan giriş yapmiyorsun valve cs kitlesini umursamıyor çünkü 4 pikselle oynatsa gene oynayacak insalar.

Hocam selamlar bir sorum olacak 3060 Ti full ayarlarda mı 390 FPS civarı alıyorsunuz 4070 i5 13400F sahibiyim 300 zor görüyorum yüksek ayarlardada düşüktede.
Hocam oyun işlemci ağırlıklı olduğu için x3d işlemcileri çok fazla fark yaratıyor önbellekten dolayı. Sanırsam sizin işlemcide 20-24 mb önbellek varken 5700x3d modelinde 96mb olması lazım o fps farkı aşırı normal ben 5600 kullanıyorum valoda 300-350 arası iken işlemci 5700x3d iken 500-600 leri görüyor oyun

2k full + full ayarlarda gayet akıcı oynuyorum

Benim 60 hz de bile akıcı, senin 280 hz de nasıl akıcı olmaz hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…