CS2 60 FPS'e sabitlendi

bbreminbaba

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650XT -- RYZEN 5 5600 -- 16GB RAM -- 512GB SSD -- 2TB HDD
CS2 yeni indirdim 1 hafta falan oldu, ayarlamalar falan yaptim ve 400 FPS veren CS'yi 200 FPS kısıtlamıştım 180Hz monitor oldugu için. Alt+Tab yaptim 1-2 defa FPS bir anda 60 sabitledi geçer falan dedim öldügümde FPS 200 veriyor, oyun başladiginda tekrar 60FPS kısıtlıyordu. CFG falan degiştirdim ayarlari sifirladim bu sefer 90FPS sabitledi. FPS sabitlediginde laglanmalar oluşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
400 fps veren oyunu niye düşüğe sabitlersin ki? Oyunu nereden sabitlediysen oradan serbest bırak sınırsız yap. Oyun içiyse oyun içi, driverden falansa oradan yada oyuna stem üzerinden başlangıç komutu eklediysen onu da sil.

Zaten hzim 180 diye 200FPS sabitliyorum Hz'imin üstünü veriyor diye hiçbir şekilde kısıtlama yok fps_max 0 yapsam bile ayni şekil oluyor otomatik bir şey kısıtlıyor.
1- konsol açiyorum clear yazıyorum arada sirada
2- Alt+Tab yapiyorum bazen bir şey açıkmı diye.
Ve sonrasında bir bakıyorum FPS kısıtlanmiş öldügümde FPS 200 maç başladiginda 90 80 FPS veriyor.

400 FPS veren oyunu niye düşüğe sabitlersin ki? Oyunu nereden sabitlediysen oradan serbest bırak sınırsız yap. Oyun içiyse oyun içi, driverden falansa oradan ya da oyuna stem üzerinden başlangıç komutu eklediysen onu da sil.

Boşuna ısınmasın ya da zorlanmasın diyedir belki. Kısıtlayınca gecikme artıyor ama orası ayrı olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı