Bu diğerlerinin yanında pek karizma durmuyor hocam. Sizce saydıklarından hangisini almalıyım? FT veya BS olmasına dikkat edin.Bütçeyle alınabilecekleri saymışsın zaten, pek bir şey kalmamış
Bir de buna bakabilirsin istersen: AK-47 | Phantom Disruptor (Minimal Wear)
Bu diğerlerinin yanında pek karizma durmuyor hocam. Sizce saydıklarından hangisini almalıyım? FT veya BS olmasına dikkat edin.
Teşekkürler. Peki 5-6 dolar civarına hangi terörist kostümünü önerirsiniz? Anubis’i alacağım AK-47 olarak. Birde bana bir kostüm gerekiyor.FT Legion of Anubis en mantıklısı bence, FT aşınma altına inince genel olarak kötü görünüyor skinler. Ice Coaled de güzel değil bence, Valorant skini gibi duruyor.
Teşekkürler. Peki 5-6 dolar civarına hangi terörist kostümünü önerirsiniz? Anubis'i alacağım AK-47 olarak. Bir de bana bir kostüm gerekiyor.
Kolunun nasıl gözüktüğü de benim için önemli hocam. Karakterin üzerindeki biraz kısa kollu olsa daha iyi olur, direkt eldivene kadar yer kaplarsa bence kötü duruyor. Bu konuda hangisi daha iyi? Ground lebel güzelmiş.Klasik Elite Crew ajanları T olarak güzel göründükleri için onlardan tercih ederdim:
Steam Community Market :: Listings for Prof. Shahmat | Elite Crew
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com Steam Community Market :: Listings for Ground Rebel | Elite Crew
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Alternatif olarak bunlar da iyi:
Kolunun nasıl gözüktüğü de benim için önemli hocam. Karakterin üzerindeki biraz kısa kollu olsa daha iyi olur, direkt eldivene kadar yer kaplarsa bence kötü duruyor. Bu konuda hangisi daha iyi? Ground lebel güzelmiş.
Eldivenleri özel mi?O zaman üstteki ikisinden birini seçin. İkisi de böyle görünüyor viewmodel olarak:
Eki Görüntüle 2212699
Eldivenleri özel mi?