CS2 7 dolar 78 cent AK-47 önerisi

Bu diğerlerinin yanında pek karizma durmuyor hocam. Sizce saydıklarından hangisini almalıyım? FT veya BS olmasına dikkat edin.

FT Legion of Anubis en mantıklısı bence, FT aşınma altına inince genel olarak kötü görünüyor skinler. Ice Coaled de güzel değil bence, Valorant skini gibi duruyor.

FT Legion of Anubis en mantıklısı bence, FT aşınma altına inince genel olarak kötü görünüyor skinler. Ice Coaled de güzel değil bence, Valorant skini gibi duruyor.
Teşekkürler. Peki 5-6 dolar civarına hangi terörist kostümünü önerirsiniz? Anubis’i alacağım AK-47 olarak. Birde bana bir kostüm gerekiyor.

Teşekkürler. Peki 5-6 dolar civarına hangi terörist kostümünü önerirsiniz? Anubis'i alacağım AK-47 olarak. Bir de bana bir kostüm gerekiyor.

Klasik Elite Crew ajanları T olarak güzel göründükleri için onlardan tercih ederdim:

Alternatif olarak bunlar da iyi:

Klasik Elite Crew ajanları T olarak güzel göründükleri için onlardan tercih ederdim:

Alternatif olarak bunlar da iyi:

Kolunun nasıl gözüktüğü de benim için önemli hocam. Karakterin üzerindeki biraz kısa kollu olsa daha iyi olur, direkt eldivene kadar yer kaplarsa bence kötü duruyor. Bu konuda hangisi daha iyi? Ground lebel güzelmiş.

Kolunun nasıl gözüktüğü de benim için önemli hocam. Karakterin üzerindeki biraz kısa kollu olsa daha iyi olur, direkt eldivene kadar yer kaplarsa bence kötü duruyor. Bu konuda hangisi daha iyi? Ground lebel güzelmiş.

O zaman üstteki ikisinden birini seçin. İkisi de böyle görünüyor viewmodel olarak:

ajan viewmodel.png

Eldivenleri özel mi?

Normal CS:GO'daki haliyle aynı aslında bu parmaksız eldivenler, CS2'de T tarafı default olarak Phoenix T'lerine dönüştü, ondan farklı görünmüş olabilir. Parmaksız bu tarz eldiven seviyorsanız alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı