CS2 768P'de ekran kartı yükseltmesi önerisi

kudezin

Femtopat
Daha fazla  
7800x3D DDR5 bir sistem içinmin hangi GPU alabilirim? 1080p ve üzeri çalışmayacağım, sadece CS2. monitör yenileme hızım 360. 3060 12 GB yeterli olur mu? Yük altındaki FPS değerleri 360 aşağısı olmasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe?

Min alabileceğim GPU için bütçenin bir önemi yok. Sadece 360'ın altını görmemesini istiyorum alabileceğim Max kareyi bana versin istiyorum alacağım ekran kartının.

Min alabileceğim GPU için bütçenin bir önemi yok. Sadece 360'ın altını görmemesini istiyorum alabileceğim Max kareyi bana versin istiyorum alacağım ekran kartının.

O zaman RTX 4090'ı al geç ama haberin olsun CS2 işlemci kaynaklı bir oyun. Yani işlemciyi değiştirirsen daha fazla muhtemelen FPS alırsın. Veya motor parası veremem diyorsan.

Hangisini istersen alabilirsin sadece 3060 Ti daha fazla güç tüketiyor.

Yüzde 1 Low değerlerinin kaç olabileceğini düşünüyorsunuz? Kaynak da belirtirseniz sevinirim.

Yüzde 1 Low değerlerinin kaç olabileceğini düşünüyorsunuz? Kaynak da belirtirseniz sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…