CS2 Acer Nitro 5 laptopta %5 işlemci ancak kullanıyor

Furkan Byndr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rtx3050 Ti
İşlemci
i5 12500H
Hayırlı akşamlar. Laptopum CS2 de çok düşük işlemci kullanıyor. %1 - %5 seviyelerinde kullanım. Ekran kartı ise %60'larda kullanıyor. Fakat işlemci %1 de kullansa direkt 100 derece oluyor işlemci ısısı. Ekran kartı sıcaklığı normal gözüküyor. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mı yoksa normal mi bu durum. En düşük grafiklerde oynuyorum. FPS olarak da herhangi bir düşüklük yok gibi 200FPS üstü veriyor rahatlıkla. Yardımcı olursanız sevinirim. Laptop Acer Nitro 5.

Ne zaman aldın laptopu.

1 sene olmuştur garantiden yeni geldi fanları değişmişler macun vs hepsi yenilendi ama gene aynı göndermeden önce de böyleydi

Ne zaman aldın laptopu.

Hocam yüksek ihtimal optimizasyon ile alakalı olabilir başka oyunlarda böyle değil değil mi?
yok hayır diğer oyunlarda kullanım normal olabilir dediğiniz gibi

Hocam yüksek ihtimal optimizasyon ile alakalı olabilir başka oyunlarda böyle değil değil mi?
Üstad şimdi baktım da Zula da da aynı çok ısınıyor ve az kullanıyor işlemciyi bunlar işlemci yoran oyunlar ama kullanmıyor bile

Son düzenleme:
Yok hayır diğer oyunlarda kullanım normal olabilir dediğiniz gibi.

Üstat şimdi baktım da Zula da da aynı çok ısınıyor ve az kullanıyor işlemciyi bunlar işlemci yoran oyunlar ama kullanmıyor bile.

Kral çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer her oyunda aynı sorun devam ederse teknik destek al yoksa çok takma normaldir kul yapımı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…