CS2 açılırken kasıyor ve maça geç giriyor

İşletim sistemi
Windows 10

GGKE

Decapat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1 tb
Ekran kartı
3050
İşlemci
i5 12. nesil
Selamlar. Son 1 2 aydır CS2 kasmaya başladı oyun açılırken çok geç açılıyor kasıyor maça girerken çok geç giriyorum. Maç biterken ana menü kasıyor menüye çok geç giriyorum oyunda Alt Tab atamıyorum siyah ekran kalıyor nasıl çözeceğim? Oyun içi sıfır kasma +200 FPS oynuyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kütüphaneden CS2,yerel dosyalar,dosya bütünlüğünü doğrula.

Oyunun açılış süresi, alt+tab hızı falan gibi şeyler ssd ile ilgili diye biliyorum.
Oyunu SSD'ye kurun.
SSD'nizdeki depolama alanı çok doluysa biraz boşaltın.
Masaüstünüzde çok fazla simge veya klasör olunca da alt+tab baya yavaş oluyor.
Bende de bir dönem aynı sorun oldu işlemcinin termal macununu yenileyince düzeldi onu da kontrol edebilirsiniz.

Oyunun açılış süresi, Alt+Tab hızı falan gibi şeyler SSD ile ilgili diye biliyorum.
Oyunu SSD'ye kurun.
SSD'nizdeki depolama alanı çok doluysa biraz boşaltın.
Masaüstünüzde çok fazla simge veya klasör olunca da Alt+Tab bayağı yavaş oluyor.
Bende de bir dönem aynı sorun oldu işlemcinin termal macununu yenileyince düzeldi onu da kontrol edebilirsiniz.

Diğer oyunlara çok hızlı girip çıkabiliyorum Alt Tab atarkende sorun olmuyor sadece CS de var problem. SSD'ye kurulu oyun.

Diğer oyunlara çok hızlı girip çıkabiliyorum Alt Tab atarkende sorun olmuyor sadece CS de var problem. SSD'ye kurulu oyun.

Hocam sorunu çözebildiniz mi?

Aynı sorun bende de var ve sadece CS de bu sorun oluyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Evet problemi çözdüm. Ekran kartımın driverlarını kaldırıp yeniden yükledim bu işlemi DDU ile yaptım ve düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı