Nasıl Thor gibi uzun ve hacimli saçlara sahip olunur?

• Konuyu başlatan Cmoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 178
Sizin saç uzun mu hocam ve memnun musunuz?

Önerir misin fade modelleri daha mı iyi diyorsun.

Çok uzun değil hocam ortalama uzunlukta, ancak uzun kullandığım zamanlar vardı ve bir daha uzatma gibi bir düşüncem yok, bakımı çok sıkıntı gelmedi bana ancak spor vs yaparken gerçekten boğuyordu beni.

Sizin saç uzun mu hocam ve memnun musunuz?

Önerir misin fade modelleri daha mı iyi diyorsun.
Yani hayatımın önemli bir parçasında uzun saçla gezdim, evsize benziyordum bakımını yapmadığım için sadece uzatıyordum. En iyi halinde bile muhtemelen kısa saçlı bir erkekten daha kötü görünücek.

Yani hayatımın önemli bir parçasında uzun saçla gezdim, evsize benziyordum bakımını yapmadığım için sadece uzatıyordum. En iyi halinde bile muhtemelen kısa saçlı bir erkekten daha kötü görünücek.

Hocam bence biraz da yüz şekline bağlı uzun saçlı olup çok yakışan kişilerde var tabii.

Çok uzun değil hocam ortalama uzunlukta, ancak uzun kullandığım zamanlar vardı ve bir daha uzatma gibi bir düşüncem yok, bakımı çok sıkıntı gelmedi bana ancak spor vs yaparken gerçekten boğuyordu beni.

Uzatmaya devam mı etsem acaba bilemiyorum.

Uzatmaya devam mı etsem acaba bilemiyorum.

Öneriyor musun kral sence uzatmalı mıyım fade yapacağım yoksa arkadaşlar tavsiye ediyordu zaten.

Ben bir yorum yapmayayım hocam, kendinize en iyi olacak modeli yine kendiniz biliyorsunuzdur yani olay sizde bitiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı