Kırmızı envanter diziyorum. İki skin arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı. Field tested olanını alacağım. Sticker kombinasyonlu bir redline mı yoksa kombinasyonlu orbit MK01 mi almalıyım?
Kırmızı envanter diziyorum. İki skin arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı. Field tested olanını alacağım. Sticker kombinasyonlu bir redline mı yoksa kombinasyonlu orbit MK01 mi almalıyım?
Kırmızı set için bütçe ayırdığınıza göre para çok sıkıntı olmayacağını düşündüğüm için Bloodsport öneriyorum daha belli eder kendini. Fakat illa bu ikili arasında kalsam Redline tercih ederdim.
Kırmızı set için bütçe ayırdığınıza göre para çok sıkıntı olmayacağını düşündüğüm için bloodsport öneriyorum daha belli eder kendini. Fakat illa bu ikili arasında kalsam redline tercih ederdim.
Kırmızı stickerli slate kullanıyorum zaten ama çok sıktı artık. Orbit ve redline da beğendim ve ikisinin arasında kaldım.
Tek sorun FT olduğu için redline düzgün float bulmak zor.
Kırmızı stickerli slate kullanıyorum zaten ama çok sıktı artık. Orbit ve redline da beğendim ve ikisinin arasında kaldım.
Tek sorun FT olduğu için redline düzgün float bulmak zor.
Redline alacağına gitsin simsiyah alsın ikisi de aynı zaten. Boş tek renk kostümlere çıkartma yapıştırmayı kim çıkardı. 20 30 dolarlık silahlara 1 2 dolarlık sticker yapıştırıyorsunuz.