CS2 AK-47 orbit mk 01 vs redline

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Kırmızı envanter diziyorum. İki skin arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı. Field tested olanını alacağım. Sticker kombinasyonlu bir redline mı yoksa kombinasyonlu orbit MK01 mi almalıyım?

Ben Redline taraftarıyım. Mükemmel sticker kombinasyonları da var onun için.

Kırmızı envanter diziyorum. İki skin arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı. Field tested olanını alacağım. Sticker kombinasyonlu bir redline mı yoksa kombinasyonlu orbit MK01 mi almalıyım?
Oyun içi inceleyin hoşunuza gideni alın. Zevk meselesi bu. Slate alıp kırmızı sticker da takabilirsiniz mesela.

Kırmızı set için bütçe ayırdığınıza göre para çok sıkıntı olmayacağını düşündüğüm için Bloodsport öneriyorum daha belli eder kendini. Fakat illa bu ikili arasında kalsam Redline tercih ederdim.

Kırmızı set için bütçe ayırdığınıza göre para çok sıkıntı olmayacağını düşündüğüm için bloodsport öneriyorum daha belli eder kendini. Fakat illa bu ikili arasında kalsam redline tercih ederdim.

Hocam bloodsport 100 dolar. Bu ikisi 20-25 dolar.

Oyun içi inceleyin hoşunuza gideni alın. Zevk meselesi bu. Slate alıp kırmızı sticker da takabilirsiniz mesela.

Kırmızı stickerli slate kullanıyorum zaten ama çok sıktı artık. Orbit ve redline da beğendim ve ikisinin arasında kaldım.
Tek sorun FT olduğu için redline düzgün float bulmak zor.

Hocam bloodsport 100 dolar. Bu ikisi 20-25 dolar.

Kırmızı stickerli slate kullanıyorum zaten ama çok sıktı artık. Orbit ve redline da beğendim ve ikisinin arasında kaldım.
Tek sorun FT olduğu için redline düzgün float bulmak zor.

Redline alacağına gitsin simsiyah alsın ikisi de aynı zaten. Boş tek renk kostümlere çıkartma yapıştırmayı kim çıkardı. 20 30 dolarlık silahlara 1 2 dolarlık sticker yapıştırıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı