Steam CS2 almak mantıklı mı?

kuduban7

Decapat
Yer
Trabzon/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?
Hocam her hafta oyun içinde seviye atladıkça item düşüyor. İtemler rastgele o yüzden değerleri de o şekilde. Ancak bence alınır. Seçkine verdiğiniz parayı her türlü geri kazanıyorsunuz.

Her türlü çıkar bende eskiden alırken kararsızdım fakat dolar her gün yükseldiğinden dolayı aldım neredeyse 2-3 katını çıkarmışımdır.

Kazanç için alacaksan mantıklı değil.
CS2 zaten ücretsiz, para kazanma olayı ise tamamen şans. Kasa düşmesi, skin satışı vs tamamen RNG. Arkadaşın kazanıyor olabilir ama bu düzenli gelir değil. Çoğu kişi ya çok az kazanır ya da hiç kazanamaz. Şans işi.
Dediğim gibi kazanç derken oyun alırken buradan kazandığımı kullanmayı kastediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı