unsatisfied0
Hectopat
Alınır her türlü çıkarıyor parasını.
Tabi ki alınır haftada 1 girip 2 saat oynasanız yeterli zaten en pahalı 2 şeyi seçersiniz droptan. Eğer aşırı şanslı değilseniz 10 hafta gibi bi sürede parası çıkar ve ekstra kazanırsınız sonsuza kadar. Çok şanslıysanız ilk hafta 100 dolar atma ihtimali bile var hocam. 3. Parti sitelerde karta da çekebilirsiniz. İlla steam bakiyesi olarak satmaya gerek yok.Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?
Haftada 1 2 kere girsem yeterli olur mu yani?
cs2 prime hediye edilemiyorArkadaşım hesabındaki doları kullanarak biraz daha ucuza bana hediye edebileceğini söyledi, Almak mantıklı o zaman.
Bana öyle söylemişti, neyse sorun yok yine de mantıklı gibi.cs2 prime hediye edilemiyor
Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?
Yeni çıkan bir eşya ilk çıktığında 40 dolar civarı oluyor, direkt düşürürsen 40 dolar cukka. Bana 9 dolarda nasip oldu şimdi Star Wars Jedi ikilisini alacam.Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.