Steam CS2 almak mantıklı mı?

Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?
Tabi ki alınır haftada 1 girip 2 saat oynasanız yeterli zaten en pahalı 2 şeyi seçersiniz droptan. Eğer aşırı şanslı değilseniz 10 hafta gibi bi sürede parası çıkar ve ekstra kazanırsınız sonsuza kadar. Çok şanslıysanız ilk hafta 100 dolar atma ihtimali bile var hocam. 3. Parti sitelerde karta da çekebilirsiniz. İlla steam bakiyesi olarak satmaya gerek yok.

Haftada 1 2 kere girsem yeterli olur mu yani?

Hocam ben öyle yapıyorum 2 hafta önce yeni terminal geldi CS'ye şansa 2 haftadır çıkarıyorum bu indirim için alacağım oyunların parasını çıkardı sağ olsun CS. Ekstra olarak da binlerce saat oynayabileceğiniz bir oyun sonuçta nereden baksanız kar bence almanız yararına olur.

Normalde CS2 oynayan birisi değilim ancak arkadaşım seçkin almış ve arada bir 10 15 dolarlık şeyler satıyor. Oyun vs alıyor, seçkin alsam iyi bir kazanç elde eder miyim?

Alın bence günde 1-2 saat oynarsanız parasını çıkarırsınız. şanslı iseniz kazanç da elde edebilirsiniz. ben geçen hafta aldım bu hafta 8 dolarlık item düşürdüm sattım. şanslı değilseniz bile yavaş yavaş çıkarırsınız en kötü 40 centlik 2 dolarlık itemler ile.

Yeni çıkan bir eşya ilk çıktığında 40 dolar civarı oluyor, direkt düşürürsen 40 dolar cukka. Bana 9 dolarda nasip oldu şimdi Star Wars Jedi ikilisini alacam.

Oyuna verdiğiniz parayı düzenli oynarsanız rahat çıkartırsınız bence, sürekli bir güncelleme geliyor gelen güncelleme drop Pool'u etkilerse 2-3 maçta bile belki verdiğiniz paranın 2 katını falan geri alabilirsiniz. Her türlü mantıklı o yüzden, hem oyun daha iyi hale geliyor.

Maximum kart ile yaklaşık 350TL cashback var bunu satın aldığımda geçerli oluyor mudur sizce?

1saat önce aldım ve şu an haftalık ödül geldi sealed Dead hand terminal diye bir şey çıktı Steam'de başlangıç fiyatı 10dolar diyor. Bu iyi bir şey mi? 😀

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı