Çözüldü CS2 ana menüde siyah ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Matrian

Hectopat
Daha fazla  
CS2'yi açtığımda ana menüde ya siyah ekran veriyor ya da Valve ekranında kalıyor. Bu hatayı alınca bilgisayar tepki vermiyor sadece mouse imleci ve oyunun sesi geliyor fakat tepki vermiyor. Düğmeden kapat aç yapıyorum açılmıyor, bazen ise daha düğmeye basamadan mavi ekran hatası alıyorum fakat mavi ekran 1-2 saniye sürüyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Bilgisayar açılınca şifremi giriyorum hoş geldiniz diyor, 10 saniye falan sonra masaüstüne gelemeden siyah ekranda kalıyor ama mouse da yok sadece siyah ekran. Sürücülerim güncel DDU ile falan silip kurdum olmayınca format attım ama 2-3 el oynadıktan sonra yine dondu ve şu an giremiyorum.

Çözüm
Forest indirdim benzer bir sorun oluyor ayarlar sekmesindeydim oyun tepki vermedi alta attı kendini sonra bilgisayarı ben tuştan kapatmak zorunda kaldım 1-2 dakika bekledim düzelir diye düzelmedi
Sorun bilgisayarda o zaman. Format atın durumun değişip değişmediğine bakın.
Rica ederim, yardım gerekirse yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Format sonrası sorunun düzelip düzelmediğini buraya belirtirsiniz.

Düzelmedi dostum laptopun ömrü bu kadarmış yarın içini açıp bakacağım belki bir şans. Olmazsa artık sistem için para biriktireceğim. Yardımların için çok sağ ol tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı