Evet hocam devam ediyor ve uzun bir süre düzeltilmeyecek gibi duruyor. Haftada bir defa can çekişe çekişe drobu düşürüp çıkıyorum. Oynarkende gabena sövmekten odaklanamıyorum. Oyun kesinlikle oynanacak durumda değil valorant bile şuan daha iyi.
Hocam vallahi ben bu hata yüzünden tüm itemleri sattım gözü karartıp kendini toparlamadanda girmem ama sizde de peygamber sabrı varmış hocam ben böyle sabırlı değilim
Hocam vallahi ben bu hata yüzünden tüm itemleri sattım gözü karartıp kendini toparlamadanda girmem ama sizde de peygamber sabrı varmış hocam ben böyle sabırlı değilim
arkadaşlar ben bu videoda ki ayarlardan 00:15-2:16, 2:51-3:25 ve 10:30-11:32 süreler arasında ki ayarları uyguladım ve crash yemiyorum son 2 saattir sanırım işe yaradı
@Mardakose sevgili arkadaşım sevgili hocam ne kadar mutlu olduğumu bilemezsin sorun tamamen çözülmüş yeni gelen güncelleme ile sorun çözülmüş. Kökten çözmüşler sonunda oyun şu an oynanabilir.
@Mardakose sevgili arkadaşım sevgili hocam ne kadar mutlu olduğumu bilemezsin sorun tamamen çözülmüş yeni gelen güncelleme ile sorun çözülmüş. Kökten çözmüşler sonunda oyun şu an oynanabilir.
arkadaşlar ben bu videoda ki ayarlardan 00:15-2:16, 2:51-3:25 ve 10:30-11:32 süreler arasında ki ayarları uyguladım ve crash yemiyorum son 2 saattir sanırım işe yaradı
En son 1,1 GB güncelleme aldı sanırım o sorunun çözümü bu güncelleme de yer almadı. Kötü oldu ne zaman düzelmesi için güncelleme yayınlayacaklar bende dörtgözle bekliyorum.
Arkadaşlar bende o sorunu yaşıyordum Steam'den dosyaları denetledim yeni dosyalar yükledi sorun çözüldü. Bazı arkadaşlarda sistem gereksinimlerinden dolayı çözülmeyebilir ama bende böyle düzeldi.