CS2 anti lag 2 kullanılır mı?

Anti lag AMD yazılımı olan ise bir ara VAC ban yedirtiyordu kullanmanı tavsiye etmem.
Çok öncedendi o, şimdi fixlendi direkt oyuna eklendi. Şu anda öyle bir durum söz konusu değil.

Arkadaşlar, son sürücü güncellemesini yapmadım. Bu özellik çoğu kartı destekliyor mu yoksa sadece 7000 serisi için mi destekleniyor? Faydasını gören var mı?
Kendin deneyip karar ver şahsen anti lag açtığımda biraz daha rahat oynayabildiğimi fark ettim, placebo etkisi de olabilir. Deneyip karar ver.

Çok öncedendi O, şimdi fixlendi direkt oyuna eklendi. Şu anda öyle bir durum söz konusu değil.

Kendin deneyip karar ver şahsen anti lag açtığımda biraz daha rahat oynayabildiğimi fark ettim, placebo etkisi de olabilir. Deneyip karar ver.

İnput lag açıyorum ama bir faydasını göremedim ya da hissedemedim olmadı o özellik için bir güncellerim driveri olmadı.

Anti lag AMD yazılımı olan ise bir ara VAC ban yedirtiyordu kullanmanı tavsiye etmem.

Düzelmiş olması gerek bir şey olsa bile açılabiliriyor öncekiler gibi. Eğer dedi gibi geçikmeyi azalırsa güzel özellik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı