CS2 ban dalgası gelmiş olabilir

Makaleler
3
Daha fazla  
Gördüğüm kadarıyla Valve ban dalgası başlatmış, ve hala devam ediyor.

Ekran Görüntüsü (7).png
Ekran Görüntüsü (6).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu en çokta free hilelere işlesin indirip geçiyorlar karşıma ilk round dan köklüyorlar üçüncü round maç VAC tarafından iptal ediliyor oturup ne oynadığımı anlamıyorum. Auto wall ve auto shot kapalıysa hileciye hiçbir şey olmuyor. Mesela duvar arkasındayken düşmana aim kitle trigger kullanmadan öldür maç bitene kadar o şekil oynarsın. Duman içi veya kör vurması no scope bunlar alakasız şeyler aslında kapı ve duvarlar da öyle sadece aim ve trigger detected oluyor. Free hileler yakalanıyor maç iptal ediliyor o ayrı bir konu ama hilecinin kullandığı yazılım private by-passlı ve kaliteli ise ceza süresi veya herhangi bir yasak almıyor. Ben private hile satın aldım geçen ayın 29 nisanın dan beri aktif kullanıyorum genel de maçlara solo giriyorum karşıma tabii ki hile geliyor ama bedava hile kullanıp kökledikleri için maç iptal oluyor kimisi açıyor hiç iptal olmuyor anlıyorum ki sağlam bir private hile kullandığını. En önemlisi raporlamalar işe yarıyor şu ana kadar kimi raporladıysam maç tekte iptal edildi bazen uzun sürüyor ama sonucunda yine iptal ediliyor. Raporladıklarımın %80'ı ücretsiz internette yayılan bir işe yaramayan yazılım kullananlar. Valve öyle bir duruma getirmiş ki bu olayı her geçen gün daha çok kafa karışıklığı.

3 gün önce 2 hesabım sebepsiz yere VAC yedi bunun sebebi bu olabilir mi? Ondan 4 gün önce de arkadaşım yedi bu olsa bile fark edip açma ihtimalleri var mı? Steam desteğe 4-5 kez yanıt gönderdim hala ortada bir şey yok.

3 gün önce 2 hesabım sebepsiz yere VAC yedi bunun sebebi bu olabilir mi? Ondan 4 gün önce de arkadaşım yedi bu olsa bile fark edip açma ihtimalleri var mı? Steam desteğe 4-5 kez yanıt gönderdim hala ortada bir şey yok.
Benim arkadaş da yedi. Supporttan da negatif yanıt alınca direkt saat kasılmış hesap alıp yoluna baktı.

Benim arkadaş da yedi. Support'tan da negatif yanıt alınca direkt saat kasılmış hesap alıp yoluna baktı.

4 gündür yazmadığım kanıtlamadığım bir şeyim kalmadı ve büyük ihtimalle bende aynısını yapacağım saatlerimi ve günlerimi geçtim üzüldüğüm en büyük şey envanterim oldu kaç yıllık eşyalarım sırf VAC ban dalgasından mı CRU'dan mı nedense artık gözümün önünde uçdu gitti bir de sorması ayıptır güvenlimi hesap? Bir sıkıntı falan yaşadı mı? Hangi site aracılığıyla aldı özel değilse verir misin?

4 gündür yazmadığım kanıtlamadığım bir şeyim kalmadı ve büyük ihtimalle bende aynısını yapacağım saatlerimi ve günlerimi geçtim üzüldüğüm en büyük şey envanterim oldu kaç yıllık eşyalarım sırf VAC ban dalgasından mı CRU'dan mı nedense artık gözümün önünde uçdu gitti bir de sorması ayıptır güvenlimi hesap? Bir sıkıntı falan yaşadı mı? Hangi site aracılığıyla aldı özel değilse verir misin?
Arkadaş Polonya'da yaşıyor g2a'dan aldı ama sen itemsatış üzerinden alabilirsin sorun olmaz zaten hepsi archisteamfarm ile kasılmış hesaplar. Bansızlar ve prime yok. Aldıktan sonra ayrıca seçkin almalısın sonrasında keyfine bakarsın. Hesabının değer olarak yüksek olması için de tanesi 10 liradan 15 20 tane random key al hesabında aç steamdb üzerinde birazcık daha değerli gözükür hesabın. CD key ile aktif edilen oyunlar güven faktörüne ne kadar etki eder bilmiyorum ama en azından birisi senin profiline baktığı zaman "tamam bu adam oynuyor ya" der geçer. Sana tavsiyem 5000 saat olanlardan al. Faceiti falan da temiz. İlk maili de sana veriyorlar kendi mailine çevirebiliyorsun sorunsuz şekilde.

Arkadaşın da yanıtına negatif yanıt vermişler CS2 çıktığından beri hile kullanmayanlar VAC yemeye başlamış hile kullananlarsa yemiyor. Sürekli olarak haksız ban atılıyor mouseyi hızlı çeviriyorsun arkaya dönüyorsun ve vaclive maçı iptal ediyor 3 gün süre verip sonrasında kalıcı ban atıyor. Hileciler ise injectörlerinden vac modüllerini devre dışı bırakıp oyuna giriyorlar bu şekilde steam tarafında herhangi bir vac yemiyorlar. Oyun içinde de belirli özellikleri kapatıyorlar, autowall, triggerbot, antiaim, norecoil/spread gibi. Gerçi spread falan patchleneli oldu bayağı. O özellikleri açarlarsa bu sefer vaclive maçı iptal ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı