CS2 ban dalgası gelmiş olabilir

Arkadaş Polonya'da yaşıyor G2A'dan aldı ama sen İtemsatış üzerinden alabilirsin sorun olmaz zaten hepsi archisteamfarm ile kasılmış hesaplar. Bansızlar ve Prime yok. Aldıktan sonra ayrıca seçkin almalısın sonrasında keyfine bakarsın. Hesabının değer olarak yüksek olması için de tanesi 10 liradan 15 20 tane random key al hesabında aç SteamDB üzerinde birazcık daha değerli gözükür hesabın. CD key ile aktif edilen oyunlar güven faktörüne ne kadar etki eder bilmiyorum ama en azından birisi senin profiline baktığı zaman "tamam bu adam oynuyor ya" der geçer. Sana tavsiyem 5000 saat olanlardan al. FACEIT'i falan da temiz. İlk maili de sana veriyorlar kendi mailine çevirebiliyorsun sorunsuz şekilde.

Arkadaşın da yanıtına negatif yanıt vermişler CS2 çıktığından beri hile kullanmayanlar VAC yemeye başlamış hile kullananlarsa yemiyor. Sürekli olarak haksız ban atılıyor fareyi hızlı çeviriyorsun arkaya dönüyorsun ve vaclive maçı iptal ediyor 3 gün süre verip sonrasında kalıcı ban atıyor. Hileciler ise injectörlerinden VAC modüllerini devre dışı bırakıp oyuna giriyorlar bu şekilde Steam tarafında herhangi bir VAC yemiyorlar. Oyun içinde de belirli özellikleri kapatıyorlar, AutoWall, triggerbot, antiaim, norecoil/spread gibi. Gerçi spread falan patchleneli oldu bayağı. O özellikleri açarlarsa bu sefer vaclive maçı iptal ediyor.

Tavsiye için teşekkürler ben itemsatışından hesap aradım da 90% yeni hesablar ve içi boş sadece seçkin aktif olan hesaplar var. Diğer eski hesaplarsa 21-22 yıllık pek güven vermiyor hesabın kilitlenme durumu söz konusu o yüzden pek sıcak yanaşmadım ama büyük ihtimalle alırım biraz bekledikden sonra benim arkadaşta ilk 3 gün süre tanıdılar sonrasında malum mesele ama hala şu VAC'in ucunun bana nasıl dediğini anlamış değilim yedek hesabımı sadece ona vermişdim ve yedek+main beraber VAC yedi böyle şey nasıl oluyor hala aklım almıyor bir ihtimalde mayıs'da VAC dalgası oldu galiba oradanda yemiş olabilirler tam emin değilim beklemekden başka çare yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı