CS2 beklemekten sıkılanlar ne yapıyor?

Sabahtan beri gelsin diye bekliyorum. Evde beklemekten sıkıldım. Şimdi kafede nargilemi içerken beklemeye devam ediyorum. Siz napıyorsunuz?

Oyunumun grafiklerini hazırlıyorum, biraz da forumda vakit öldürüyorum. Rekabetçi bir maça girmek istiyorum. Seçkin oynamaktan sıkıldım. :)
 
Ben tam zamanında rank alıp CS2'yi etkinleştirdim 1-2 haftadır oynuyorum yani o kadarda büyük bir olay değil beklemenize gerek yok. Oyunu ben her anlamda CS GO dan başarılı buldum ama alışınca aynı oyun gibi geliyor tamamen aynı hissi veriyor.
Belki hiç oynayamadığımızdan bu heves. Biraz oynandıktan sonra senin gibi düşenecek çok insan olacak 😂

Hocam uykunuzdan olduğunuza değmez kafedeyseniz hemen eve sonra yatış :D iş var okul var cs2 yüzünden uykudan mı olalım :D
O kadar bekledik bir el atmayalım mı be 😂
 
CS2 geleceği için heyecanlıyım ama CS:GO'da o kadar anılarım güzel anlarım olduki bilemiyorum çok karmaşık hissediyorum büyük ihtimal CS:GO'yu özleyeceğim. :)
 
Az önce botlar ile son bir dust maçı attım :) steamdb.info bile yoğunluktan sıraya koymaya başlamış. Sosyalde konuları zaplıyorum. Lütfen pc'lerin başından ayrılmayalım. Herkesi T double doors arkasına bekliyorum.
 
1695847310887.png


İsmi Counter-Strike 2 oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı