CS2 betayı korsan indirmek VAC ban sebebi mi?

Öncelikle mümkündür. Oyun sızdırıldı ve adam gibi bir yerden indirirseniz oynayabilirsiniz. Biraz araştırma yapın lütfen.

Steam ile bağlantısı olmayacağından yemezsiniz. Yine de ne olur ne olmaz diye Steam hesabınızdan çıkış yapıp öyle oynamanızı öneririm. İyi Sosyaller.

Oyun her ne kadar crackli olsa bile steame bağlayıp giriş yapıyorsunuz bu yüzden yeni hesap açıp girebilirsiniz eğer istiyorsanız.

Bilmeden konuşmaya devam.

Ben yazdığımda sanırım 1 - 2 gün falan geçmişti CS 2 çıktığından, bu kadar sürede oyunun kırılacağını düşünmemiştim ve sonradan olsa bile Steam serverleri üzerinden oynanmadığı için çok fazla kitle olmaz diye de düzeltmiştim, ayrıca o kadar çok scam linki varki CS2 ile alakalı insan şüphelenmiyor değil, keşke dalga geçer gibi konuşmak yerine hatamı düzeltseniz :)

Ben yazdığımda sanırım 1 - 2 gün falan geçmişti CS 2 çıktığından, bu kadar sürede oyunun kırılacağını düşünmemiştim ve sonradan olsa bile Steam serverleri üzerinden oynanmadığı için çok fazla kitle olmaz diye de düzeltmiştim, ayrıca o kadar çok scam linki varki CS2 ile alakalı insan şüphelenmiyor değil, keşke dalga geçer gibi konuşmak yerine hatamı düzeltseniz :)
Pardon hocam öyle kesin konuşulunca sinirleniyorum ben kusura bakmayın.

CS'nin kendi sunucularındamı oynuyorsunuz crackle? Benim bildiğim crack le sadece topluluk sunucularında oynanıyor.

Rekabetçilerin SS'ini almamıştım ama ölüm maçının SS'ini koyayım.

Dosya Ekleri

• download-3.jpeg
    download-3.jpeg
    327,6 KB · Görüntüleme: 74

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı