CS2 betayı korsan indirmek VAC ban sebebi mi?

Steam hesabın açık olmazsa oyunu oynayamiyosun.

Scam linkidir, vac yemezsiniz fakat cs 2'yi crack olarak indirmek gibi bir şey mümkün değil şuanda, virüs-scam amaçlı bir linktir.
Hayatımda bu kadar yanlış bir şeyi, bu kadar kendinden emin bir şekilde sunan bir insan görmedim. Umarım bu dediğin şey yüzünden kendi köşene çekilir ve sorgularsın neden bunu dediğini diye umuyorum.

Hayatımda bu kadar yanlış bir şeyi, bu kadar kendinden emin bir şekilde sunan bir insan görmedim. Umarım bu dediğin şey yüzünden kendi köşene çekilir ve sorgularsın neden bunu dediğini diye umuyorum.
Kardeş, adamın attığı mesajın üstünden aylar geçmiş. O zamanlarda neler farklıydı şimdi bilemezsin. Hakaret etmek için mi kaç aylık konuyu hortlattın?

Ben o zaman oynadım o scam dediği linklerden, ondan böyle diyorum.
Ve o linklerle uğraşıp hesabına VAC yediren bir sürü insan da var. Bunun tartışmasını konu ilk açıldığında yapsak daha iyiydi. Geç gelip millete hakaret etmen kimsenin yararına değil.

Ve o linklerle uğraşıp hesabına VAC yediren bir sürü insan da var. Bunun tartışmasını konu ilk açıldığında yapsak daha iyiydi. Geç gelip millete hakaret etmen kimsenin yararına değil.
Göster VAC yiyenleri, bekliyorum. Herhangi bir forumda bunlar yüzünden VAC yiyeni görmedim.

Ben korsan oyun indirmem olası virüslere karşı.

Hatta olası virüslerden dolayı Türkçe yamalardan bile çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…