CS2 bıçağı çok mu çirkin?

Solo Synnz

Hectopat
1722645503941.png

Arkadaşımla aramızda basit bir iddiaya girdik ve bana bıçağını bıraktı, fakat ben pek ısınamadım (Safari ağı olması ve aşırı aşınmış olduğu için) diğer arkadaşlarıma sorduğumda kendine has bir havası olduğunu ve tatlı durduğunu söylediler. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce satıp yenisini mi alayım yoksa kalmalı mı :D?

Eki Görüntüle 2272242

Arkadaşımla aramızda basit bir iddiaya girdik ve bana bıçağını bıraktı, fakat ben pek ısınamadım (Safari ağı olması ve aşırı aşınmış olduğu için) diğer arkadaşlarıma sorduğumda kendine has bir havası olduğunu ve tatlı durduğunu söylediler. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce satıp yenisini mi alayım yoksa kalmalı mı :D?

Yapabiliyorsanız daha iyisini alın. Yine de ekmek bıçağından iyidir :D

Eki Görüntüle 2272242

Normal bicagi tercih ederim Safari olacağına.

Eki Görüntüle 2272242

Hocam sticker yapıştırabilirsiniz.

Hocam sticker yapıştırabilirsiniz.

Hocam markette yakışacak pek bri sticker bulamadım sizin bir öneriniz var mı? Üstüne para koyup yeni bıçak almak da gereksiz geliyor ki bu fiyat bandında en iyi ne alabilirim bilmiyorum.

Yapabiliyorsanız daha iyisini alın. Yine de ekmek bıçağından iyidir :D

Bu bıçağın üstüne maksimum 1K daha koyabilirim alabileceğim daha iyi bir bıçak var mı?

Ciddi söylüyorum ekmek bıçağı daha iyi.

Klasik terörist bıçağının aynısı dedemin evinde var :D en azından taktiksel bir bıçak gibi görünmesi daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı