CS2 bıçağı olan ne yapmalı?

Daha fazla  
Selamlar, geçen hafta bıçak almıştım, şanssızlık işte. Şu an en mantıklı yapmak gereken ne? Bana şu an satıp haftaya daha ucuzlayınca şu anki bıçağımdan daha iyi başka bıçak almak gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ne olacağı biraz belirsiz bence, millet haftaya bıçakların banı bitecek daha da düşecek diyor, ama craft yapanlar zaten satabiliyor, panik satış yapan da çok oldu. Biraz da olsa fiyatı yükseledebilir düşedebilir ama muhtemelen düşecektir millet craft yaptıkça.

Craft yapanın banı olmuyor ama.

Oluyor 1 hafta boyunca pazara koyamıyor. Haftaya kırmızı skinleri olanlar cok ucuza bıçak yapabildiği için haftaya kesin düşecek. Sonraki haftalar kırmızı itemler fiyatları yüksek olacağı için piyasa yükselecek. Satacaksan şimdi satıp haftaya daha ucuzlayacağı için yeni bir skin alabilirsin.

Oluyor 1 hafta boyunca pazara koyamıyor. Haftaya kırmızı skinleri olanlar cok ucuza bıçak yapabildiği için haftaya kesin düşecek. Sonraki haftalar kırmızı itemler fiyatları yüksek olacağı için piyasa yükselecek. Satacaksan şimdi satıp haftaya daha ucuzlayacağı için yeni bir skin alabilirsin.
Anladım o zaman en mantıklısı şu an satıp haftaya benim bıçaktan iyisini almak gibi gözüküyor.

Piyasa mahvoldu ya, bende Pala Bıçağı - Alazlanmış Eskimiş vardı, 112 dolardan koyan var şu an. Kırmızı itemlerin fiyatları artmış ama onun dışında fiyatı düşmeyen item yok gibi.

Muhtemelen ben de bıçağı satıp Ursus Bıçağı alacağım değişiklik olsun.

Geçen haftalık droptan Deagle - Dut FN düşmüştü 60 dolarken şu an 30 dolar pazarda.

Piyasa mahvoldu ya, bende Pala Bıçağı - Alazlanmış Eskimiş vardı, 112 dolardan koyan var şu an. Kırmızı itemlerin fiyatları artmış ama onun dışında fiyatı düşmeyen item yok gibi.

Muhtemelen ben de bıçağı satıp Ursus Bıçağı alacağım değişiklik olsun.

Geçen haftalık droptan Deagle - Dut FN düşmüştü 60 dolarken şu an 30 dolar pazarda.
Bende de Huntsman Knife Rust Coat var. Üzerine ufak bakiye ekleyip belki haftaya Stiletto veya Flip vs. alabilirsem güzel olur.

Son düzenleme:
Crafta koyduğun tüm skinler o an pazarlanbilirse bıçak da pazarlanabilir, 5 itemden sadece birinin bile pazar banı varsa bıçak direkt 7 gün sonra pazarlanabilir oluyor. Çoğu olağan oyuncu elindekileri kumara atmaktansa satmayı tercih ettiği için asıl bıçak yığını haftaya olacak her türlü.

Crafta koyduğun tüm skinler o an pazarlanbilirse bıçak da pazarlanabilir, 5 itemden sadece birinin bile pazar banı varsa bıçak direkt 7 gün sonra pazarlanabilir oluyor. Çoğu olağan oyuncu elindekileri kumara atmaktansa satmayı tercih ettiği için asıl bıçak yığını haftaya olacak her türlü.

Arkadaşlarım 1-2 senedir envanterinde duran skinleri bastıgında pazar banı verdi. Bence farklı bir sistem var. Rastgele atıyor olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı