CS2 bıçak fiyatları daha da düşer mi?

Aslinda normalde 250 dolar son 1 dakika dustugunde stoklayacagim daha 200 dolar var her turlu kardayiz belese aldik sonuç olarak\

E kanka tabii ki de benimki de benzer hikaye 110 dolara kukri mavi celik almıstım keske almasaydım o parayla ehliyetin bir kısmını karsilayabilirdim ama yapacak bir şey yok hem hevesim vardı ilk defa bicagim oldu hevesimi aldım şimdi kaçtan satarsam kârdır

Anlık olarak şeyi yedik fiyatlar azalmamış artmış hatta.

Yarınmıydı bugünmüydü banlar
İlk gün açılan tüm itemlerin takas süreleri Türkiye saati ile bugün 10:00'da bitti inanılmaz bir düşüş yaşanmadı. İlk gün yapılan panik satışları değerlendiren herkes kar etti. Şu andan itibaren pazarı kayıp yaşasa bile %10'dan daha aşağıya olmaz.

İyi bari bende bıcak almistim bu ilk cok dustugu zaman , en azından zararim olsada fazla olmamış olcak böyle giderse

Bazı bıçaklarda ciddi indirimler olmuş ama piyasayı sallayacak bir durum yok. Kaliteli nadir bıçak sayısı arttı onların fiyatında düşüşler gözlenecek bu kesin ama ne kadar olur bilinmez.

Ama asıl tradeup skinler uçtu gitti. Bir dengeye gelene kadar pembe/ kırmızı skinler yükselir.

En ucuz bıçak 3. parti sitelerde 55 dolar steam da 70 civarı bakalım takip ediyoruz anlamsız satışlarda ciddi kar getirecek bıçakları ... Buff sitesine bakıp piyasayı takip etmek lazım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Çinlilerin iş saatine gelmiş sanırım, çinliler işten çıkıp evlerine gittiklerinde bizde saat 10'dan sonraydı. Yani çinliler de trade Up'ı çarşamba günü bizim saatimize göre saat 10'dan sonra yaptıkları için Cuma'ya kaldı banları. Yarın düşüş olabilir belki yani.

Dostum umarım dediğin gibi olur yoksa aşırı kötü hissedeceğim.

Dostum umarım dediğin gibi olur yoksa aşırı kötü hissedeceğim.

Çinliler işe kaçta gidiyor bilmiyorum ama eğer sabah 8'den öğlen 15'e kadar trade up yapmadılarsa onlar yarına kaldı hocam. Akşam 18'de eve gelip güncellemeyi görüp trade up yaparlarsa bunların kilitleri cuma günü kalkmış olacak. Ancak şu da var, güncelleme geldikten sonra saat sabah 10'a kadar binlerce kırmızı skin satıldı ve anında trade up yapıldı muhtemelen, o bıçaklar neden piyasaya girmedi anlamadım.

Evet ve fiyatlar bu haftaya göre yüksek yani nasıl? Aşırı mutsuzum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…