CS2 bıçak fiyatları daha da düşer mi?

160 dolarım var toplam ne yapayım? Cephanelik kar ettirir mi yarın eğer düşmezse güncelleme sonrası kendini asan çinliler gibi sonum olacak :D

Bence CS'yeden bir şey almayın hocam, cephanelik de zarar ettirmiş galiba bu son zamanlarda. İndirimde oyun falan varsa alın, bende henüz kırmızılarımı satmadım 45 dolarlara yeniden çıkarsa satmayı düşünüyorum ucuz birkaç skin bıracakacağım envanterde kalanı satıp nakit çekcem ya da oyun falan alacağım. Çünkü piyasada ne olacağı belli değil bir skin alsam zarar da edebiliyorum kar da. En azından paramı alayım da kafam rahat olsun.

Sizce şu an eldiven çekmeli miyim yoksa yarını mı beklemeliyim? 80 dolar bakiyeyi bekletiyorum.

Hocam bu Allah'ın belası banlar ne zaman kalkacak? 3. parti siteden ★ Ursus Knife | Urban Masked (Field-Tested) buldum, 80 dolar. Almalı mıyım?

Hocam bu Allah'ın belası banlar ne zaman kalkacak? 3. parti siteden ★ ursus knife | urban masked (field-tested) buldum, 80 dolar. Alınır mı?

Bilmiyorum reis de sagopa olması profilinde hoşuma gitti :DD

Hocam bu Allah'ın belası banlar ne zaman kalkacak? 3. parti siteden ★ ursus knife | urban masked (field-tested) buldum, 80 dolar. Alınır mı?

Yarın fiyatlar düşerse düşer düşmezse bence bir daha düşmez buna göre alışveriş yap.

Bilmiyorum reis de sagopa olması profilinde hoşuma gitti :DD
Eyvallah hocam. Sago bile illallah edecek piyasaya yakında

Yarın fiyatlar düşerse düşer düşmezse bence bir daha düşmez buna göre alışveriş yap.
İşte onu bilmiyorum. Piyasaya tamamı yarın mı girecek skinlerin? Şimdi almam bıçağı 80 dolara sabah bakarım düşüş yok sonra da bıçağı başkası almış olur çıldırırım. Beyaz rengi, floatı falan da çok hoşuma gitti.
1761860906723.png

1761860932338.png

Eyvallah hocam. Sago bile illallah edecek piyasaya yakında.

İşte onu bilmiyorum. Piyasaya tamamı yarın mı girecek skinlerin? Şimdi almam bıçağı 80 dolara sabah bakarım düşüş yok sonra da bıçağı başkası almış olur çıldırırım. Beyaz rengi, floatı falan da çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 2596065
Eki Görüntüle 2596066

Dostum ana karar senin ama ben bekleyeceğim bu arada böyle bu CS konusunda yazışmak istersen Steam hesabını söyle ekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı