CS2 bıçak fiyatları daha da düşer mi?

Evet ve fiyatlar bu haftaya göre yüksek yani nasıl? Aşırı mutsuzum şu an.

Herkes az da olsa düşmesini bekliyordu. Fiyatlar bir kere düşse panik satışlar başlardı muhtemelen ama olmadı böyle bir şey.

Herkes az da olsa düşmesini bekliyordu. Fiyatlar bir kere düşse panik satışlar başlardı muhtemelen ama olmadı böyle bir şey.

Hocam hepimiz taklaya geldik galiba ya. Ama yine de şu anki fiyatlarda iyi en azından ucuza bıçak alabiliyoruz artık.

Hocam hepimiz taklaya geldik galiba ya. Ama yine de şu anki fiyatlarda iyi en azından ucuza bıçak alabiliyoruz artik.

Hala alamıyorum fiyatlar aşırı yükseldi düne göre ve bir daha düşeceğinin bir belirtisi dahi yok yarın da düşmezse alacağım şu an aşırı mutsuzum.

Hala alamıyorum fiyatlar aşırı yükseldi düne göre ve bir daha düşeceğinin bir belirtisi dahi yok yarın da düşmezse alacağım şu an aşırı mutsuzum.

Ah be hocam. Benim isteğim kukri almaktı eskiden 170 dolar falandı şu an 85-90 dolara kadar düşmüş ben biraz sevindim şahsen.

bence artık piyasa toparlanıyor. artışa geçiyor bugün gün boyu düşüş yerine hep artış oldu. böylede devam edebilir gibi.

Yalan söyleme ağlarımm.
600 dolar steam bakiyem var. 500-600 dolarlara güzel bir kelebek alırım ümidiyle bekledim bugünleri Ancak görünen o ki, 500 dolarlarda gezen kuzey ormanı vs gibi kelebekler şuan 680-700lere tırmanıyor ve satılıyor bu fiyatlara bu da artık düşüşün pek mümkün olmayacağını gösteriyor

Çünkü şöyle bir gerçek oluştu. İnsanlar panik satışı bıraktı bilinçlendi. Bunun en büyük sebebi, kırmızı skinler trade up ile kullanılıırken maliyeti diyelim ki 400-500 dolar. çıkan bıçağı satmak yerine sonuçta değerlenir vs ümidiyle, insanlar zararına satmaktansa elde tutmayı tercih ediyor gibi görünüyor.

Hocam hepimiz taklaya geldik galiba ya. Ama yine de şu anki fiyatlarda iyi en azından ucuza bıçak alabiliyoruz artık.

Hocam yarın son şans, sonrasında bir şey olacağını sanmıyorum. Herkes düşecek dediğiniden düşmedi bence, çünkü dediğim gibi talep fazla arz azdı. 1 kişi bıçağı satışa koysa alabilecek 5 kişi vardı kırmızı satışlarından gelen paradan ötürü. Çok fazla kişi buy order verdi. Ve geçen hafta panik satış yapanlar bugün yapmadı. Çünkü artık akıllanmışlardır o kadar para kaybından sonra.

Bende öyle düşünüyorum. Ama çin meselesinden ötürü belki yarın düşebilir.

160 dolarım var toplam ne yapayım? Cephanelik kar ettirir mi yarın eğer düşmezse güncelleme sonrası kendini asan çinliler gibi sonum olacak

Fiyatlar düşmezse bıçak veya eldiven almaktan vazgeçtim. Oyunda zaten ciddi bir hileci sorunu var. Bıçağım olmasa da çok bir eksikliğini hissetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…