CS2 bıçak önerisi

Falchion FN marble fade
Yapmayın hocam 9 bin lira cıvarı fiyatı bu fiyat bandında çok daha şık çok daha güzel dolu dolu animasyonlu bıçaklar var

Hocam yok be o kadar da değil bence. Eline alma animasyonu ve incelemesi hoşuma gidiyor benim Falchion'un.
Sadece Gamma Doppler ı biraz hoşuma gidiyor oda yeşil yeşil parladığı için en azından şık duruyor ancak diğer kaplamaları bence tırt

Huntsman autotronic 100'ün hafif üstündeydi ina bakabilirsin. Buy orderla gelir belki veya biraz daha düşmüş olabilir fiyatı. Eğer bütçe yetmezse ona Huntsman Black laminant veya ultraviolet olabilir. Huntsman orta seviye bir bıçak bana göre, sizin dedikleriniz giriş seviye bıçaklar.

Son güncellemelerle Csfloat ve Buff163 ün fiyatları birbirine çok yakınlaştı. Bu arada gut knife slaugther veya Tiger tooth alabilirsin bu site üzerinden.

Falchion'dan nefret ediyorum animasyonları çok kasıntı geliyor.
O bıçak trade guncellemesinden sonra aradaki fark kapanmaya başladı yavaş yavaş, ama buff bariz daha uygundu csfloattan o ara awp chrome cannon çektim ama simdi baksam fiyatları yakındır haklisin.

Bowienin animasyonları kotu ve zaten kendisi de kötü görünen bir bıçak bana gore. Hadi görünüşünü sevdin hantal ve ekranda çok yer kaplıyor knife reload attığın sırada bıçağı gormuyorsun bile ama Falchion daha estetik daha hızlı bir oynayışa sahip ve F animasyonu daha guzel ustune ustluk rare animasyonuda var.

Navajayı direk sil zaten listeden eğer pahalı bir tırnak makasına ihtiyacın yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı