CS2 bıçak veya trade up önerisi

cengizovic

Hectopat
Arkadaşlar 1-2 hafta önce bıçak fiyatları dibi gördüğünde 79 dolardan kukri alazlanmış (görevde kullanılmış) aldım. Aldıktan sonra 100 dolara falan çıkmıştı fiyatı, bugün fiyatlar yine düşmüş neden bilmiyorum.

1762688573676.png

Şu an bıçağım en ucuz fiyatı 88 dolardan gidiyor. Arkadaşlar bu bıçağı satıp 20-30 dolar ekleme yapabilirim. Bu şartlarda öneriniz var mı? Bıçağı satıp üstüne para ekleyip 5 kırmızı skin ile takas mı yapayım? Bu riski almaya değer mi sizce?

Yıllardır bu oyunu oynuyorum. Haftalık düşen kasalarla toplam envanter değerim 90-95 dolar anca. Artık biraz olsun arttırmak istiyorum değerini.

Öneri ve tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur.

Bıçaktan memnun değilsen yenilemek amacıyla denenebilir ama memnunsan salla
Yok hocam bıçaktan memnunum. İlk defa bıçağım oldu.

Sadece youtube, instagram üzerinde sürekli gönderi düşüyor karşıma. 5 kırmızı skin ile takas yapanların çoğu değerli bıçaklar düşürmüş. O biraz aklımı çeliyor. Biraz kumar ama yıllardır biriktirdiklerim de çöp olabilir. O konuda fikir almak istemiştim. Ben takas, trade işlerinden pek anlamıyorum. Birkaç video izledim ama o bile kafamı karıştırdı.

En ucuz pembe 3.50 dolar olduğunu varsayarsak 175 dolar eder. Hangi koleksiyondan olduğuda önemli koleksiyonlara bakmak lazım kötü bıçakların olduğu koleksiyonlardan almamak lazım. Ortalama bıçakların olduğu pembe itemlere 4.30 dolar desek 215 dolar eder. Kağıt üstünde mantıklı gibi ama şans.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00