CS2 bir anda donuyor ve hiçbir şekilde kapatılmıyor

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Yeniden başlatmadığım sürece CS2 tamamen donuk kalıyor. Tamamen rastgele zamanlarda oluyor bu. Steam'i kapattığımda oyun öylece bekliyor.

Sistem; i5 3570, RX 580 8 GB, 2*8 RAM.

Diskiniz HDD ise ani %100 kullanıma çıkıp işletim sisteminin çökmesinden kaynaklı olabilir. HDD kullanmıyorsanız CrystalDiskInfo ile kullandığınız depolamanın sağlığına bakmanızı tavsiye ederim.

Diskiniz HDD ise ani %100 kullanıma çıkıp işletim sisteminin çökmesinden kaynaklı olabilir. HDD kullanmıyorsanız CrystalDiskInfo ile kullandığınız depolamanın sağlığına bakmanızı tavsiye ederim.

Orijinal site "crystalmark.info" değil mi? Ayrıca ssd kullanıyorum.

C diskim %99 sağlıkta durumu "iyi" yazıyor.
D diskim %100 sağlıkta durumu "iyi" yazıyor.

Son düzenleme:
Orijinal site "Crystalmark. İnfo" değil mi? Ayrıca SSD kullanıyorum.

C diskim %99 sağlıkta durumu "iyi" yazıyor.
D diskim %100 sağlıkta durumu "iyi" yazıyor.

Peki oyun esnasında bir anda işlemci veya GPU sıcaklığınız yükseliyor mu? Bunu test edebilirsiniz. "en kötü" ihtimal olarak işlemcide sorun olabilir ama korkmaya gerek yok belki işletim sisteminden kaynaklı da olabilir. Baktınız işlemci ve GPU'da sorun yok format atmanızı tavsiye ederim.

Peki oyun esnasında bir anda işlemci veya GPU sıcaklığınız yükseliyor mu? Bunu test edebilirsiniz. "en kötü" ihtimal olarak işlemcide sorun olabilir ama korkmaya gerek yok belki işletim sisteminden kaynaklı da olabilir. Baktınız işlemci ve GPU'da sorun yok format atmanızı tavsiye ederim.

Belki depolamam çok az olduğundan olabilir. 512 GB'dan 56 GB kaldı. Güvenli olduğunu düşünüyordum ama sanırsam yanılmışım. İşlemci sıcaklığım 75 derecelerde, ekran kartı 70 civarlarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı