CS2 büyük ban dalgası

Valve'den beklenen hareketler geliyor gibi bir de şu Valve anticheat live çalıştırsalar süper olacak belliydi zaten bir anda böyle banlayacakları ama ona rağmen hile açıp oynayan ahmaklar var bak yakalandınız anında şu oyunu hilesiz oynamayı bir türlü beceremediniz.

Son düzenleme:
Saçma sapan bir şey hayatımda hile kullanmadım dün akşam karşıma gelen bir rakip benim hile olduğumu söyleyerek extremereportbot diye bir site yollayarak seni buradan reportladım yarın banlanırsın dedi. Bende bu Steam'in böyle bir siteden haberi olacağını düşünürek ciddiye bile almadım. Sabah kalktığımda banlanmıştım. Neyse ki böyle bir ban dalgasından sonra genelde gereksiz banlar açılıyor. Son umudum O, bir süre oyuna girmenizi tavsiye etmem. CS'nin 15 dolar olduğunu varsayarsak eğer banım açılmazsa bir velet yüzünden 15 dolardan olacağım.

Peki hile açtınız mı hocam? Çünkü siteyi incelediğimde "Gerçek hilecileri ücretsiz olarak bildirmenize izin veriyoruz." adlı yazı var ve o kişi sizi izleyip emin olduğunda oraya sizi raporlamıştır hile açmadığınıza haksız ban olduğunu düşünüyorsanız steam desteğe yazın hocam eğer haksız bansa kalkar.

1 yıl önce merak ettiğim için hile açmıştım hesaba girsem ban yer miyim?

Peki hile açtınız mı hocam? Çünkü kimse durduk yere birine hile demez seni izlemiştir kesin olduğunda öyle söylemiştir bilmiyorum ama umarım haksız ban attılarsa umarım kalkar.

Kime sorsan hile açmadım der. Fakat oynayışımı görsen dalga geçerdin maçın MVP'siydim yanlış hatırlamıyorsam. Ama rakipler acayip kötüydü. Hayatımda daha önce hile kullanmadım.
Arkada Epic Games, Steam, Creative Cloud, Razer Synapse, NVIDIA, Discord ve monitörümün programı açıktı dikkatli olun derim.

Sitede şu yazı var hocam "gerçek hilecileri ücretsiz olarak bildirmenize izin veriyoruz." yani site gerçekten hile kullananlara ban atıyor yani önüne gelene ban atmıyor bilmiyorum hocam umarım haksızsa kalkar banınız.

O sitenin gerçekten report ettiği konusunda net bir bilgi var mı?

Eğer gerçekten dedikleri gibiyse beni reportlamamışlardır. Gerçekten kötü bir oyunumdu.

O sitenin gerçekten report ettiği konusunda net bir bilgi var mı?

Bilemiyorum sitede geçmiş banları belli bir tarihe kadar inceleyebiliyoruz. Ayın 4 üne kadar gittim kendimi bulamadım. Sanırım ban waveden yemişim. Oyunu 5 Aralık saat 4 civarı oynamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…