CS2 büyük ban dalgası

O sitenin gerçekten report ettiği konusunda net bir bilgi var mı?
Siteyi incelediğimde gerçekten hile kullananları tespit edip banlıyor sanırım fakat biraz sizde inceleyin siteyi isterseniz kötüye kullanımına izin veriyorlar mı emin değilim ama "gerçekten hile kullanları bildirmenize izin veriyoruz" diye bir yazı var.

Maalesef hatalı banlar da var. Umarım düzeltirler bir an önce. Çoğu kişi sebepsiz yere ban yemiş büyük büyük hesaplar patlamış. Bugün oyuna girip ban yemeyen var mı aranızda nvidia ekran kartına sahip?

Pricempire adlı sitenin sahibi de ban yiyenlerden biri :D Çok garip işler dönüyor. Valve ne zaman açıklama yapar acaba merakla bekliyorum. Benzer olay bir süre önce AMD ekran kartı/işlemciye sahip kişilerde de olmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef hatalı banlar da var. Umarım düzeltirler bir an önce. Çoğu kişi sebepsiz yere ban yemiş büyük büyük hesaplar patlamış. Bugün oyuna girip ban yemeyen var mı aranızda nvidia ekran kartına sahip?
Hocam olayın NVIDIA ile alâkası nedir? Birisi dün NVIDIA güncellemesi yapanlar yazmış. Neyin güncellemesiydi bu?

Elemanda 100seviye Steam ve CS eşyası var bir sürü. Yazık olmuş :D
Hocam bence yazık olmamış yorumlarına bakarsanız biri "hile kullananlar bunu hak etti" yazmış. Bu demek oluyor ki hilesi hiçbir VAC'a filan yakalanmamış iyi olmuş banlandığı.
sfdfs.png

Hocam bunlar hile kullanıp yakalanmayan kişiler olabilir mi? İhtimal var mı? Bana hile kullanan biri gibi geldi.

Son düzenleme:
Hocam olayın NVIDIA ile alâkası nedir? Birisi dün NVIDIA güncellemesi yapanlar yazmış. Neyin güncellemesiydi bu?
Ban yiyen kişilerin çoğu aynı ekran kartı ve sürücüye sahip. Benim gördüklerim hep öyle. Bugun oyuna girip de banı tatmayan kisi sayısı cok az. Oyunu oynayan kimi gördülerse ban atmıslar anladıgım kadarıyla. Reddit twitter vs bu tarz insanlarla dolmus durumda bizim burda da haksız vac yedim diye konu açanlar var.

Konuyla alakalı Türkçe video bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu an oyuna girilmiyor dostlar. Seçkin modunda maç girmeye çalışıyorum. 3 oyun üst üste aynı şekilde bozuldu.

1701793668265.jpeg

Ban yiyen kişilerin çoğu aynı ekran kartı ve sürücüye sahip. Benim gördüklerim hep öyle. Bugün oyuna girip de banı tatmayan kisi sayısı cok az. Oyunu oynayan kimi gördülerse ban atmıslar anladıgım kadarıyla. Reddit Twitter vs bu tarz insanlarla dolmus durumda bizim burada da haksız VAC yedim diye konu açanlar var.

Konuyla alakalı Türkçe video bırakayım.

Bana öyle gelmedi hocam hile kullanları ban yağmuruna tutmuşlar gibi geldi. Yukarıda bakın biri "hileciler bunu hak etti" yazmış demek ki hilecileri banlıyorlar sıra sıra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı