CS2 büyük ban dalgası

Bana öyle gelmedi hocam hile kullanlara ban yağmuruna tutmuşlar gibi geldi. Yukarıda bakın biri "hileciler bunu hak etti" yazmış demek ki hilecileri banlıyorlar sıra sıra.
Net bir şey yok maalesef türlü türlü şeyler söyleniyor. Bugun oyunu acanların büyük bir kısmının ban yedigi bilinen tek gerçek.

ben bugün değil dün akşam oynadım. NVIDIA'Nın yeni güncellemesini yapıp girdim. bugün ban yemişim. hile falan yok. hile açacak bir sebebim de yok 1-2 el oynayıp çıkıyorum.

En son çıkan güncelleme mi sıkıntılı? Yoksa bir önceki 546.17 mi? Eğer 546.17 kullanıyorsak bunu hemen güncellemeli miyiz? Bunu güncellesek de girmeyelim mi ne olur ne olmaz?

En son çıkan güncelleme mi sıkıntılı? Yoksa bir önceki 546.17 mi? Eğer 546.17 kullanıyorsak bunu hemen güncellemeli miyiz? Bunu güncellesek de girmeyelim mi ne olur ne olmaz?
Ben olayı çözdüm gibi VAC live aktif hale getirmiş olabilirler fakat bozuk olduğundan hilesiz kişileride banlamış olabilir. Bugün yabancı biri "hile açanlar bunu hak etti" yazmış. Bu demek oluyor ki VAC live aktif hale getirildi ama düzeltirmedi gelecek güncellemede belki düzeltmeye yönelik güncelleme yaparlar. Bence gelecek güncellemeyi bekleyelim.

Şu an net bir bilgi ve resmi açıklama yok ban yiyen kişilerin sistemleri üzerinden bu tarz yorumlar yapılıyor o kadar. Net bir aciklama gelmeden oyuna girmeyin yeterli.

Bana öyle gelmedi hocam hile kullanları ban yağmuruna tutmuşlar gibi geldi. Yukarıda bakın biri "hileciler bunu hak etti" yazmış demek ki hilecileri banlıyorlar sıra sıra.

Hocam onu rastgele birinin yazmadığını nereden biliyorsunuz söylediğiniz şey çok saçma.

Ben de banlandım ama hayatımda hiç hile kullanmadım ve silver 1 im Cs 2 cıktıgından beri adam akıllı oynamadım dün giriyim dedim 8 kilim var macta sonuncuyum banlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…