Merhaba, CS2'de yeni seçkin aldım ve oynamaya başladım. Oyunda 16 dolara satılan bileti gördüm de mantığı nasıl işliyor ve parasını çıkarıyor mu merak ettim.
Merhaba, CS2'de yeni seçkin aldım ve oynamaya başladım. Oyunda 16 dolara satılan bileti gördüm de mantığı nasıl işliyor ve parasını çıkarıyor mu merak ettim.
Full fever kasası alarak parasını çıkaran bir YouTuber görmüştüm ama hala oluyor mu bakmak lazım.
Yeni kasa geldiği zaman derken hocam ben çıkardığımda mı yani anlamadımParasını kasa alıp satarsanız çıkarıyor veya şanslıysanız koleksiyonlardan pahalı item düşürebilirsiniz ama denemenizi önermiyorum. Yeni kasa geldiği zaman alırsanız güzel para çıkarıyor, şuan yaparsanız maksimum 2 dolar kar edersiniz.
Yeni kasa geldiği zaman derken hocam ben çıkardığımda mı yani anlamadım.
Bu kasa alıp satma dediğiniz yeri anlamadım.
şimdi anladımDostum cephanelik aldığın zaman oynadıkça yıldız kazanacaksın ve bunları CS menüsünde solda görebilirsin. Yeni kasa geldi derken oyuna yeni kasa eklendiğinde cephaneliğe geliyor. CS pazarında da bir eşya ne kadar nadir olursa ve ne kadar çok istenirse o kadar pahalı olur. Yeni kasa oyuna eklendiğinde cephanelikten o kasayı alıp 7 günlük satış banından sonra Steam'de anında satarsan çok büyük fiyatlara satabilirsin
peki yakın zamanda gelecek mi kasa duyum var mıDostum cephanelik aldığın zaman oynadıkça yıldız kazanacaksın ve bunları CS menüsünde solda görebilirsin. Yeni kasa geldi derken oyuna yeni kasa eklendiğinde cephaneliğe geliyor. CS pazarında da bir eşya ne kadar nadir olursa ve ne kadar çok istenirse o kadar pahalı olur. Yeni kasa oyuna eklendiğinde cephanelikten o kasayı alıp 7 günlük satış banından sonra Steam'de anında satarsan çok büyük fiyatlara satabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.