CS2 cephanelik bileti nedir ve almak mantıklı mı?

691554

Decapat
Merhaba, CS2'de yeni seçkin aldım ve oynamaya başladım. Oyunda 16 dolara satılan bileti gördüm de mantığı nasıl işliyor ve parasını çıkarıyor mu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2'de yeni seçkin aldım ve oynamaya başladım. Oyunda 16 dolara satılan bileti gördüm de mantığı nasıl işliyor ve parasını çıkarıyor mu merak ettim.

Hocam Battle Pass gibi düşünebilirsin eğer çok fazla CS2 oynuyorsan alınabilir ama şahsi önerim 16 dolara farklı bir oyun alman olur.

Oyun oynadıkça yıldız kazanıyorsun. O yıldızlarla da kasalar açabiliyorsun. Parasını çıkarma konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim şansına bağlı. Bende envanteri büyütmek için alacaktım fakat vazgeçtim. En iyisi 16 dolara silah veya oyun alman olur.

Parasını kasa alıp satarsanız çıkarıyor veya şanslıysanız koleksiyonlardan pahalı item düşürebilirsiniz ama denemenizi önermiyorum. Yeni kasa geldiği zaman alırsanız güzel para çıkarıyor, şuan yaparsanız maksimum 2 dolar kar edersiniz.

Full fever kasası alarak parasını çıkaran bir YouTuber görmüştüm ama hala oluyor mu bakmak lazım.

O fever kasası ilk çıktığı zamanlardaydı. Şu an bir getirisi yok maalesef. Yeni kasa gelirse elbette pazara konulduğu gibi satması kaar getirir.

Parasını kasa alıp satarsanız çıkarıyor veya şanslıysanız koleksiyonlardan pahalı item düşürebilirsiniz ama denemenizi önermiyorum. Yeni kasa geldiği zaman alırsanız güzel para çıkarıyor, şuan yaparsanız maksimum 2 dolar kar edersiniz.
Yeni kasa geldiği zaman derken hocam ben çıkardığımda mı yani anlamadım

Bu kasa alıp satma dediğiniz yeri anlamadım

Yeni kasa geldiği zaman derken hocam ben çıkardığımda mı yani anlamadım.

Bu kasa alıp satma dediğiniz yeri anlamadım.

Dostum cephanelik aldığın zaman oynadıkça yıldız kazanacaksın ve bunları CS menüsünde solda görebilirsin. Yeni kasa geldi derken oyuna yeni kasa eklendiğinde cephaneliğe geliyor. CS pazarında da bir eşya ne kadar nadir olursa ve ne kadar çok istenirse o kadar pahalı olur. Yeni kasa oyuna eklendiğinde cephanelikten o kasayı alıp 7 günlük satış banından sonra Steam'de anında satarsan çok büyük fiyatlara satabilirsin.

Dostum cephanelik aldığın zaman oynadıkça yıldız kazanacaksın ve bunları CS menüsünde solda görebilirsin. Yeni kasa geldi derken oyuna yeni kasa eklendiğinde cephaneliğe geliyor. CS pazarında da bir eşya ne kadar nadir olursa ve ne kadar çok istenirse o kadar pahalı olur. Yeni kasa oyuna eklendiğinde cephanelikten o kasayı alıp 7 günlük satış banından sonra Steam'de anında satarsan çok büyük fiyatlara satabilirsin
şimdi anladım

Dostum cephanelik aldığın zaman oynadıkça yıldız kazanacaksın ve bunları CS menüsünde solda görebilirsin. Yeni kasa geldi derken oyuna yeni kasa eklendiğinde cephaneliğe geliyor. CS pazarında da bir eşya ne kadar nadir olursa ve ne kadar çok istenirse o kadar pahalı olur. Yeni kasa oyuna eklendiğinde cephanelikten o kasayı alıp 7 günlük satış banından sonra Steam'de anında satarsan çok büyük fiyatlara satabilirsin.
peki yakın zamanda gelecek mi kasa duyum var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı