CS2 çıkınca Prime alsak parası çıkar mı?

bilmiomyav

Centipat
Daha fazla  
Meşela CS 2 14 Haziran da çıktı diyelim. CS 2 çıktıktan 2 3 hafta sonra alsak parası çıkar mı? Almayı düşünüyoruz. Ondan sordum. Bilen varsa yazsın.

Meşela CS 2 14 Haziran da çıktı diyelim. CS 2 çıktıktan 2 3 hafta sonra alsak parası çıkar mı? Almayı düşünüyoruz. Ondan sordum. Bilen varsa yazsın.

Her türlü zaten o paranız çıkar, biraz da şansa bağlı bir faktör, CS2 çıktıktan sonra CS:GO pahalanma haberleri çok fazla var, ki benim düşünceme göre de pahalancak şimdiden alın benceç

CS2 değil zaten CS kendi parasını çıkarabiliyor. Hatta yeni drop sisteminin seviye arttıkça düşeceğini söylüyorlar. Önceden haftadan haftaya sıfırlanıyordu.

Hani 300 lira veriliyor ya onu CS 2 çıktıktan 2-3 hafta sonra alınca o 300 lira geri gelir mi? Gelirsede ne kadar sürede?

Hocam ne kadar oynadığınıza ve hangi dropların düşeceği önemli, mesela şu an 40 lira civarlarında devrim kasası var, sürekli bu kasa'dan düşürmeyi başarırsanız kısa sürede çıkarırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı