Önceki Steam hesabımı kardeşime devrettim. Güncelleme takviminden pek haberim yoktu. Bugün yeni hesap oluşturdum. Operasyon sizce gelecek mi ? (Öyle olacağını bileydim en azından Operasyona basabilirdim (Fiyatı ucuz olursa tabii ki)
Mantıklı, CS2 çıkınca 1 ve 2 birleşeceğinden fiyatı artar tahminimce.Önceki Steam hesabımı kardeşime devrettim. Güncelleme takviminden pek haberim yoktu. Bugün yeni hesap oluşturdum. Operasyon sizce gelecek mi ? (Öyle olacağını bileydim en azından Operasyona basabilirdim (Fiyatı ucuz olursa tabii ki)
Prime almanız uzun vadede daha karlı olur.Önceki Steam hesabımı kardeşime devrettim. Güncelleme takviminden pek haberim yoktu. Bugün yeni hesap oluşturdum. Operasyon sizce gelecek mi ? (Öyle olacağını bileydim en azından Operasyona basabilirdim (Fiyatı ucuz olursa tabii ki)
Operasyon ne oluyorOperasyon yakında gelir tahminimce oyun çıktıktan sonra da zam gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.