CS2 çıkmadan seçkin almak mantıklı mıydı?

576864

Kilopat
Makaleler
3
Önceki Steam hesabımı kardeşime devrettim. Güncelleme takviminden pek haberim yoktu. Bugün yeni hesap oluşturdum. Operasyon sizce gelecek mi ? (Öyle olacağını bileydim en azından Operasyona basabilirdim (Fiyatı ucuz olursa tabii ki)

Önceki Steam hesabımı kardeşime devrettim. Güncelleme takviminden pek haberim yoktu. Bugün yeni hesap oluşturdum. Operasyon sizce gelecek mi ? (Öyle olacağını bileydim en azından Operasyona basabilirdim (Fiyatı ucuz olursa tabii ki)
Mantıklı, CS2 çıkınca 1 ve 2 birleşeceğinden fiyatı artar tahminimce.

Ben eski hesabımın dengesinden sıkılıp devredip aldım. Eğer eşyaları düşürüp satıp oyun alırım diyorsanız bir şekilde amorti ettirir. (En azından 4 ay içerisinde yapar diye düşünüyorum) Sıfır açıp parayı kendiniz almanız lazım İtemsatış gibi yerlere güvenmeyin.

Prime almanız uzun vadede daha karlı olur.
Şu an prime alabiliyorken alın, kura oranla şu an hala ucuz.

Güncel Kur'a göre bakarsak ucuz diyemeyiz Dolar'a göre 15 TL ucuza alıyoruz, yakın zamanda dolar 35-40 TL ve yükseltme paketine zam olamzsa fiyat değişikliği olmaz.

Sorulan sorulara bak kardeşim ya tabii ki mantıklı bu erken aldığın her şey çok mantıklı artık bu ülkede sormak için soru sormayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı