CS2 çıktığında CS:GO erişimi olacak mı?

Kailynn

Decapat
Daha fazla  
Çoğumuzun aklında şu soru var; CS2 çıktığında CS:GO oynanabilecek mi, CS:GO sunucularına ne olacak?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi şahsen ben Steam'deki güncelleme notunda oyuna güncelleme olarak geleceğini okumuştum fakat yanlış anlamış da olabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Çoğumuzun aklında şu soru var; CS2 çıktığında CS:GO oynanabilecek mi, CS:GO sunucularına ne olacak?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi şahsen ben Steam'deki güncelleme notunda oyuna güncelleme olarak geleceğini okumuştum fakat yanlış anlamış da olabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

CS:GO'ya bir güncelleme olarak gelecek eski CS:GO'ya erisiminiz olmayacak.

Bence erişim olsa bile rank ve drop gibi sistemler olmadan olur.

Çoğu kişi erişilemeyeceğini düşünüyor ama bence erişilebilir olacak. Diğer türlü CS:GO yu kaldırıp çöpe atmış olacaklar. Ama erişilememesi daha büyük ihtimal.

Benim bildiğim kadarıyla CS:GO kapanacak. 15 FPS'yi zar zor alan bilgisayarım için mükemmel🥲

Çoğu kişi erişilemeyeceğini düşünüyor ama bence erişilebilir olacak. Diğer türlü CS:GO yu kaldırıp çöpe atmış olacaklar. Ama erişilememesi daha büyük ihtimal.
CS:GO'yu kaldırıp çöpe atmazlarsa CS2'yi çıkarmalarının hiçbir anlamı kalmayacak. CS:GO'yu çöpe atacakları için CS:GO skinlerini CS2'ye geçirdiler zaten.

Çoğu kişi erişilemeyeceğini düşünüyor ama bence erişilebilir olacak. Diğer türlü CS:GO'yu kaldırıp çöpe atmış olacaklar. Ama erişilememesi daha büyük ihtimal.

Bence en mantıklısı rütbe drop gibi sistemleri kaldırıp basit eğlence ölüm maçı silah yarışı modların hala aktif olması bu sayede CS2'ye sistemi yetmeyen kitleyi elde tutup asıl kitleyide CS2 oynamaya mecbur bırakırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı