tşk valorant oynar ken nokta kullanıyodum cs güzel bi croshair önerin varmıartı crosslar iyi hocam. Hassasiyet kişiye özeldir flick atmayı deneyerek bulabilirsiniz hassasiyetini
şuan artı crossum var ve sensimi flick atarak ayarladım. CS de şuan SMFC yim. Ben burda kendimin nasıl rahat oynadığımı söylüyorum ve tavsiye veriyorum. Adamda zaten soruyu ona tavsiye verelim diye sormuş. Milletin önerilerini reddetmek için değilCS için küçük (nokta, artı gibi) cross kullanılmaz şahsen. Sens olarak sana ne rahat geliyorsa onu kullan. Yok flick atarakmış, yok bilmem ne yaparakmış o gibi saçma şeylerle sens bulunmaz.
Şu an artı crossum var ve sensimi flick atarak ayarladım. CS de şu an SMFCyim. Ben burada kendimin nasıl rahat oynadığımı söylüyorum ve tavsiye veriyorum. Adamda zaten soruyu ona tavsiye verelim diye sormuş. Milletin önerilerini reddetmek için değil
FACEIT yüksek elolara veya esporculara bakarsak ne kadar fazla tercih edildiğini görürüz. Nokta cross harici küçük ve artı crosslar çok yaygın. Ben şu crossu öneririm:CS için küçük (nokta, artı gibi) cross kullanılmaz şahsen. Sens olarak sana ne rahat geliyorsa onu kullan. Yok flick atarakmış, yok bilmem ne yaparakmış o gibi saçma şeylerle sens bulunmaz.
FACEIT yüksek elolara veya esporculara bakarsak ne kadar fazla tercih edildiğini görürüz. Nokta cross harici küçük ve artı crosslar çok yaygın. Ben şu crossu öneririm:
Cl_crosshairsize 1; cl_crosshairgap -4; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshaircolor 4
Eki Görüntüle 2497717
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.