CS2 croshair ve hassasiyet önerisi

CS için küçük (nokta, artı gibi) cross kullanılmaz şahsen. Sens olarak sana ne rahat geliyorsa onu kullan. Yok flick atarakmış, yok bilmem ne yaparakmış o gibi saçma şeylerle sens bulunmaz.
şuan artı crossum var ve sensimi flick atarak ayarladım. CS de şuan SMFC yim. Ben burda kendimin nasıl rahat oynadığımı söylüyorum ve tavsiye veriyorum. Adamda zaten soruyu ona tavsiye verelim diye sormuş. Milletin önerilerini reddetmek için değil

Şu an artı crossum var ve sensimi flick atarak ayarladım. CS de şu an SMFCyim. Ben burada kendimin nasıl rahat oynadığımı söylüyorum ve tavsiye veriyorum. Adamda zaten soruyu ona tavsiye verelim diye sormuş. Milletin önerilerini reddetmek için değil

Flick atılarak sens bulmak doğru bir şey değil. Çünkü attığın her flick hedefi bulmayacak ya gerisinde ya ilerisinde kalacak bu yüzden mecbur mikro düzeltme yapman gerekecek.

tam tutturmuşum ben o zaman şansıma. 4 yıldır aynı sensi kullanıyorum değişime ihtiyaç duymadım. Kişiye göre farklı edebilir tabii

800 DPI, 1 In Game sens başlayıp ölüm maçında aim alırken hızlıysa sensini azalt, yavaş kalırsa arttırırsın. Özel bir sens yok her gördüğünü vurmanı sağlayan. Herkesin el göz koordinasyonu, ekipmanı, monitörü, ayarları farklı.
Crosshair de aşırı kişisel bir şey, ben küçük artı kullanıyorum sprayden çok one tap attığım için. Sprayin iyi ve genellikle spray atıyorsan biraz daha orta bir boyutta geniş artı seçebilirsin patternı daha iyi ayarlamak için.

CS için küçük (nokta, artı gibi) cross kullanılmaz şahsen. Sens olarak sana ne rahat geliyorsa onu kullan. Yok flick atarakmış, yok bilmem ne yaparakmış o gibi saçma şeylerle sens bulunmaz.
FACEIT yüksek elolara veya esporculara bakarsak ne kadar fazla tercih edildiğini görürüz. Nokta cross harici küçük ve artı crosslar çok yaygın. Ben şu crossu öneririm:

cl_crosshairsize 1; cl_crosshairgap -4; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshaircolor 4

1748073387803.png

FACEIT yüksek elolara veya esporculara bakarsak ne kadar fazla tercih edildiğini görürüz. Nokta cross harici küçük ve artı crosslar çok yaygın. Ben şu crossu öneririm:

Cl_crosshairsize 1; cl_crosshairgap -4; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshaircolor 4

Eki Görüntüle 2497717

Cross herkese göre değişir. CS de spray atmak yaygın olduğu için büyük crosslar daha iyi olur. Bende sizin attığınız crossun bir tık büyüğünü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı