CS2 CZ75-Auto değeri nedir?

TheReaction

Decapat
Merhaba, dün 2 tane CS:GO silah kasası 3 kasasından açtım ve kasadan CZ75-Auto | Victoria.
Stattrak™ Factory New düştü. Sizce CS float gibi bir sitede satsam kaç TL eder? Floatı bayağı düşük. Ayrıca şu an 7 gün takas süresi olduğundan satamıyorum.

Dosya Ekleri

• cz75.jpg
    cz75.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 24

şuraya bi göz atın hocam bu fiyat steam fiyatından düşüktür ancak burdan satmak daha mantıklı olabilir tabiki silahınız değerli en az 140 dolar eder bu nedenle satacaksanız öncesinde iyi düşünün

şuraya bi göz atın hocam bu fiyat steam fiyatından düşüktür ancak burdan satmak daha mantıklı olabilir tabiki silahınız değerli en az 140 dolar eder bu nedenle satacaksanız öncesinde iyi düşünün
evet hocam buraya baktım fakat fiyatlar çok dengesiz 4k yazan da var 100k yazan da.
0.004 float'a kaç tl yazmam gerektiği konusunda bilgisizim çünkü ilk defa satış yapıcam.

Floattan ötürü overpay ekler, CSFloat'taki benzer floatlar bulmaya çalışın eğer satma aciliyetiniz varsa o fiyattan biraz daha düşüğe koyun. 7-8 bin edebilir tahminimce.

evet hocam buraya baktım fakat fiyatlar çok dengesiz 4k yazan da var 100k yazan da.
0.004 float'a kaç tl yazmam gerektiği konusunda bilgisizim çünkü ilk defa satış yapıcam.
Hocam o 2500 K dolar yazan adamdan daha düşük float sizinki, öyle düşünün.

Latest sales diye bir bölüm varmış, 1 ay önce 0.009 Float'ı 23K ya satmış. Benimki 0.004 olduğuna göre 25k eder o zaman hocam doğru muyum?

Floattan ötürü overpay ekler, CSFloat'taki benzer floatlar bulmaya çalışın eğer satma aciliyetiniz varsa o fiyattan biraz daha düşüğe koyun. 7-8 bin edebilir tahminimce.

Hocam o 2500K dolar yazan adamdan daha düşük float sizinki, öyle düşünün.

Hocam ona baktım da üstündeki stickerlar değerliymiş, sanırım o yüzden yüksek fiyatı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı