CS2 daha iyi nasıl oynanır?

Tekrardan teşekkür ederim hocam.

Ölüm maçı oynayın çok etkilidir aim için tabii pusarak falan oynamayın onu da. Çok zor değil o ranklarda oynamak rahat çıkarsınız diye düşünüyorum.

aşağısı beni deli ediyor.

Her oyunun alt rütbesi illaki sinir eder. Sistem gereksinimi düşük ve F2P oyunların çilesi diyebilirim resmen. Oyuna erişim kolay olduğu için herkes oynuyor ve düşük ligte olanlar da fazlasıyla toksik ve oyunu bilmez oyuncular oluyor.

Ölüm maçı oynayın çok etkilidir aim için tabii pusarak falan oynamayın onu da.
Yook hocam direkt adamın önüne pushluyorum. Lower kısmında bazen duruyorum merdivenden çıkıp adama sıkıyorum ardından short tarafına bakıyorum.

Yüksek elolarda da var ağabey. Bir balkanlar, bir biz Türkler, Ruslar bir de Almanlar fazlasıyla toksik oluyoruz bu rekabetçi oyuncularda.

İllaki yüksek elolarda da var. Özellikle rekabetçi oyunların yüksek elolarında küfürbaz tipler daha fazla oluyor. Onların hayatı genelde oyun oluyor ve oyunu hayatsız gibi oynadıkları için kötü oynayanları da direkt ona göre yargılıyorlar. Çok da takılmamak gerek bunlara. Rekabetçi oyunların kaderi, yapacak bir şey de yok. Çoğu oyun da bunlara yönelik adamakıllı yaptırım da yapmıyor.

Yanlış antremanlara çalışmış olabilirsiniz, kas hafızanız oturmamış da olabilir.
Biraz artık yaşın verdiği şeyler de diyebiliriz hocam. Ayrıca kilolu olduğumdan sanırım kolum ağır olduğundan da yavaşlatıyor beni. Voltaic senaryoları yapıyorum genelde 300 saatin sonunda Gold seviyesini de yeni bitirebildim. Kas hafızası oturmamış olabilir tekniğimde hala sorunlar hissediyorum. Ama en büyük etken yaş, 15-23 yaş aralığında biriyle aynı olmam mümkün değil artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…