CS2 daha iyi nasıl oynanır?

Hocam devam edin, aim kadar oyun mekaniklerine aşinalık da çok önemli. Aim Lab'de bahsettiğim antremanları yapın, en sona da bir Gridshot Ultimate eklersiniz eller zaten ısınmış olur, bir kaç el de dm atarsanız bir kaç hafta içerisinde gelişimi gözlemlersiniz. Bu yazdığım egzersizlerle sınırlı kalmak zorunda değilsin, sadece bunları kesinlikle yapmanı öneririm, bir kere de değil bir playlist oluştur ve bunlardan en az 2, en fazla 3 kere ekle. İsteğine göre başka antremanlar ekleyip çıkarabilirsin. Bir de son olarak, mesela Sixshot gibi precision (isabet) antremanlarında hızdan ziyade isabete odaklan, zamanla zaten hızlanıyorsun. En başta kendine mesela %90 isabet oranı alt limiti koy, 10 gün sonra %95 olsun.
Tekrardan teşekkür ederim hocam.

aşağısı beni deli ediyor.

Her oyunun alt rütbesi illaki sinir eder. Sistem gereksinimi düşük ve F2P oyunların çilesi diyebilirim resmen. Oyuna erişim kolay olduğu için herkes oynuyor ve düşük ligte olanlar da fazlasıyla toksik ve oyunu bilmez oyuncular oluyor.

Her oyunun alt rütbesi illaki sinir eder. Sistem gereksinimi düşük ve F2P oyunların çilesi diyebilirim resmen. Oyuna erişim kolay olduğu için herkes oynuyor ve düşük ligte olanlar da fazlasıyla toksik ve oyunu bilmez oyuncular oluyor.
Yüksek elolarda da var ağabey. Bir balkanlar, bir biz Türkler, Ruslar bir de Almanlar fazlasıyla toksik oluyoruz bu rekabetçi oyuncularda.

İllaki yüksek elolarda da var. Özellikle rekabetçi oyunların yüksek elolarında küfürbaz tipler daha fazla oluyor. Onların hayatı genelde oyun oluyor ve oyunu hayatsız gibi oynadıkları için kötü oynayanları da direkt ona göre yargılıyorlar. Çok da takılmamak gerek bunlara. Rekabetçi oyunların kaderi, yapacak bir şey de yok. Çoğu oyun da bunlara yönelik adamakıllı yaptırım da yapmıyor.

Yanlış antremanlara çalışmış olabilirsiniz, kas hafızanız oturmamış da olabilir.
Biraz artık yaşın verdiği şeyler de diyebiliriz hocam. Ayrıca kilolu olduğumdan sanırım kolum ağır olduğundan da yavaşlatıyor beni. Voltaic senaryoları yapıyorum genelde 300 saatin sonunda Gold seviyesini de yeni bitirebildim. Kas hafızası oturmamış olabilir tekniğimde hala sorunlar hissediyorum. Ama en büyük etken yaş, 15-23 yaş aralığında biriyle aynı olmam mümkün değil artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı