omurt14 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar dün rankımı açtım, genelde diğer gün gelmiş herkese fakat bana bugün gelmedi. Bir daha davet atarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Arkadaşlar dün rankımı açtım, genelde diğer gün gelmiş herkese fakat bana bugün gelmedi. Bir daha davet atarlar mı?
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 3 Eylül 2023 #2 Daha önceden açık olması lazımdı rankınızın diye biliyorum.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 3 Eylül 2023 #3 omurt14 dedi: Arkadaşlar dün rankımı açtım, genelde diğer gün gelmiş herkese fakat bana bugün gelmedi. Bir daha davet atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ?
omurt14 dedi: Arkadaşlar dün rankımı açtım, genelde diğer gün gelmiş herkese fakat bana bugün gelmedi. Bir daha davet atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ?
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 gemiciadam dedi: Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi.
gemiciadam dedi: Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 958 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 3 Eylül 2023 #5 Yanlış bilgi vermeyin ilk dağıtımı kaçırıp rankını açanlara dün tekrar dağıtım yapıldı.
omurt14 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 gemiciadam dedi: Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ? Genişletmek için tıkla... Var. efetutorial dedi: Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi. Genişletmek için tıkla... Daha dün dağıtılmış dostum sanmıyorum böyle birşey olduğunu.
gemiciadam dedi: Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ? Genişletmek için tıkla... Var. efetutorial dedi: Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi. Genişletmek için tıkla... Daha dün dağıtılmış dostum sanmıyorum böyle birşey olduğunu.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 3 Eylül 2023 #7 kakarakukurukikiri dedi: Yanlış bilgi vermeyin ilk dağıtımı kaçırıp rankını açanlara dün tekrar dağıtım yapıldı. Genişletmek için tıkla... Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ?
kakarakukurukikiri dedi: Yanlış bilgi vermeyin ilk dağıtımı kaçırıp rankını açanlara dün tekrar dağıtım yapıldı. Genişletmek için tıkla... Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #8 gemiciadam dedi: Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ? Genişletmek için tıkla... Açık beta oldu artık hocam yani bence gelir.
gemiciadam dedi: Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ? Genişletmek için tıkla... Açık beta oldu artık hocam yani bence gelir.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 862 Çözümler 4 3 Eylül 2023 #9 gemiciadam dedi: Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazarsanız belki bilgi verirler hocam?
gemiciadam dedi: Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazarsanız belki bilgi verirler hocam?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Eylül 2023 #10 Tekrar güncelleme geldiği zaman davet atarlar diye düşünüyorum. Yarın gelir muhtemelen.