Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ?Arkadaşlar dün rankımı açtım, genelde diğer gün gelmiş herkese fakat bana bugün gelmedi. Bir daha davet atarlar mı?
Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi.Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ?
Var.Bende de rank yokken dağıtım gelmiş rank alınca bakacağım davet gelecek mi bilmiyorum. Seçkin hesap var mı ?
Daha dün dağıtılmış dostum sanmıyorum böyle birşey olduğunu.Maalesef, sadece daha önce rankı olanlara geldi.
Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ?Yanlış bilgi vermeyin ilk dağıtımı kaçırıp rankını açanlara dün tekrar dağıtım yapıldı.
Açık beta oldu artık hocam yani bence gelir.Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ?
Steam desteğe yazarsanız belki bilgi verirler hocam?Rank alırsak tekrar gelirmi sizce hocam o halşde bunla alakalı açıklama var mı hiç herhangi bir sitede ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.