CS2 daveti hala gelmedi

KingBuris

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim, bildiğimiz üzere CS:GO 2 sonunda çıktı. Ben oyun çıkmadan önceki süre zarfında oyunu silmiştim, herkese erişime açıldıktan 1 gün sonra yeniden yükledim, fakat ne yaparsam yapayım bir türlü davet alamadım. (Rankım, ve seçkin hesabım güncel olarak var) aradan birkaç gün geçti ve elimde hala bir davet yok. (bu sürede de deli gibi oynadım :D) Ne yapmamı önerirsiniz ya da bir çözüm yolunuz var mı?

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim, bildiğimiz üzere CS:GO 2 sonunda çıktı. Ben oyun çıkmadan önceki süre zarfında oyunu silmiştim, herkese erişime açıldıktan 1 gün sonra yeniden yükledim, fakat ne yaparsam yapayım bir türlü davet alamadım. (Rankım, ve seçkin hesabım güncel olarak var) aradan birkaç gün geçti ve elimde hala bir davet yok. (bu sürede de deli gibi oynadım :D) Ne yapmamı önerirsiniz ya da bir çözüm yolunuz var mı?
Belirli sürelerde geliyor en son 1 eylülde dağıtıldı.

Dağıtılma gibi bir olay olduğunu sanmıyorum. Belirli şartları karşılayınca düşüyor. 2 gün önce rankımı açtım ve ertesi sabah kontrol ettiğimde davet gelmişti.

Öyle bir durum var rankını açmayanlara açtıkları zaman geliyor rankını açmış olan çoğu kişiye de davet gitmedi ve aralıklarla dağıtımlar sürüyor elbet gelecektir hocam beklemeniz gerek iyi sosyaller @KingBuris

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim, bildiğimiz üzere CS:GO 2 sonunda çıktı. Ben oyun çıkmadan önceki süre zarfında oyunu silmiştim, herkese erişime açıldıktan 1 gün sonra yeniden yükledim, fakat ne yaparsam yapayım bir türlü davet alamadım. (rankım, ve seçkin hesabım güncel olarak var) aradan birkaç gün geçti ve elimde hala bir davet yok. (bu sürede de deli gibi oynadım :D) ne yapmamı önerirsiniz ya da bir çözüm yolunuz var mı?

Hocam ara ara dağıtımlar yapılıyor. Son dağıtım cumartesi sabahı yapıldı. Şans işi şu an şartları karşılıyorsanız çünkü bende sizin gibi hemen açtım hala bekliyorum ama benden sonra açan kuzenime cumartesi
günü düştü. Beklemekten başka çaremiz yok.

bende rankimi 3 gun once actim hala gelmedi bir arkadas aktif harita havuzunda oynarsak dusebilecegini soyledi denemek lazim

Aktif Harita Havuzu :
  • Vertigo
  • Mirage
  • Nuke
  • Ancient
  • Anubis
  • İnferno
  • Overpass

Technopat Haberler

Geri
Yukarı