Çözüldü CS2 daveti nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuwanye

Hectopat
Yaklasık oyunu 2 ay once supreme rankinda biraktim ve daha oynamadim. Cogu arkadasima davet geldigini gordum. ben baktigimda ise rank'imin dondugunu gordum. 1 mac atmami istiyor. Bu maci oynasam gelir mi yoksa anlik toplu bir davet miydi o?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzenli aralıklarla güncellemeler yapılıyor ve bu süreçte gelen güncellemelerde anlık olarak toplu davetler gönderiliyor. Bununla ilgili birçok arkadaşımız sorun yaşadı, rankımı geri alsam bana da gelir mi diye ama maalesef gelmedi. Sanırım bir sonraki güncellemeyi beklemek zorundasın dostum.
Hocam 2 tane şart var almanız için 1.si Prime hesabınızın olması 2.rankınızın açık olması.
Daveti almak için ise oyuna girip haberler kısmı var sol üstte oradan en üsttekine tıklayıp oradan alabilirsiniz.

Düzenli aralıklarla güncellemeler yapılıyor ve bu süreçte gelen güncellemelerde anlık olarak toplu davetler gönderiliyor. Bununla ilgili birçok arkadaşımız sorun yaşadı, rankımı geri alsam bana da gelir mi diye ama maalesef gelmedi. Sanırım bir sonraki güncellemeyi beklemek zorundasın dostum.

Çözüm
Yaklasık oyunu 2 ay once supreme rankinda biraktim ve daha oynamadim. Cogu arkadasima davet geldigini gordum. ben baktigimda ise rank'imin dondugunu gordum. 1 mac atmami istiyor. Bu maci oynasam gelir mi yoksa anlik toplu bir davet miydi o?
Konu çok karışık hocam neyin ne olduğu belli değil bende anlamadım herkes farklı bir şey söylüyor. Rank meselesinden dolayı bana da gelmedi davet az daha CS:GO'yu siliyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı