iPhone 17 mi yoksa iPhone 16 Pro/Pro Max mi?

• Konuyu başlatan averyx_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 262
Vallahi öyle hocam zaten kılıfsız kullanamıyoruz.

Ben ilk defa kılıfsız kullanayım dedim, 16 Pro Max'in başına gelmeyen kalmadı. Vallahi titanyum filan hikaye. 1 metre yukarıdan düştü titanyum kasa eğildi.

Alüminyum kasa daha iyi değil mi zaten; hafif, soğuk, ısı konusunda iyi. Titanyum kasayı çıplak, alüminyum kasayı kılıfla kullanırım mantıken.

Evet öyle. Hem 16 Pro hem de 16 Pro Max kullandım. Titanyum çok fazla ısınıyor ve ısıyı dağıtmıyor. Atıyorum 15 dk oyun oynadım, çıktım Instagram'a girdim en az 10 dakika sonra telefon ılıyordu. Alüminyum ısınma konusunda daha iyi. Hafiflik tartışılır, 16 Pro ve 17 Pro aşağı yukarı aynı ağırlıkta hatta 17 Pro 5 gram daha ağır. Kasa hafifledi ama buhar odası ile birlikte telefon 5 gram daha ağırlaşmış.

Ben ilk defa kılıfsız kullanayım dedim, 16 Pro Max'in başına gelmeyen kalmadı. Vallahi titanyum filan hikaye. 1 metre yukarıdan düştü titanyum kasa eğildi.

Titanyum kasa bir "zırh" değil ki zaten. Millet titanyum kasa deyince tungsten zırh gibi bir şey sanıyor. Çizilir de, bükülür de, kırılır da. Sadece hasar alma ihtimali daha düşüktür. Çelikten daha güçlü, ama daha kırılgan.

Titanyum kasa bir "zırh" değil ki zaten. Millet titanyum kasa deyince tungsten zırh gibi bir şey sanıyor. Çizilir de, bükülür de, kırılır da. Sadece hasar alma ihtimali daha düşüktür. Çelikten daha güçlü, ama daha kırılgan.

İnsanlar titanyumu çok yanlış anladı. Benim gibi kılıfsız kullanan herkes telefonun anasını ağlattı. Hatta kılıfın arasında kalan tozdan bile çizilmişti benim "titanyum" 16 Pro Max. Titanyumun şöyle bir etkisi var. Sen telefonu yere düşürdüğünde titanyum daha az esnediği için arka veya ön camın hasar alma ihtimali düşüyor. Yoksa ben her türlü aluminyumu tercih ederim. Vallahi 17 Pro buz gibi çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı