CS2 daveti ne zaman gelir?

MeshAle

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dün gece saat 22:00 gibi rankımı açtım. Unlost ve izlediğim başka bir kanal 24 saat içerisinde derken gördüğüm başka bir konuda da 4-5 gibi toplu gönderiyorlar diyor. Tahmini ne zaman gelir?

Rekabetçi rankınızı açtınız değil mi? Yoldaş değil.

2 gün önce rank açtım hesap seçkin ama hala gelmedi bana

Dün gece saat 22:00 gibi rankımı açtım. Unlost ve izlediğim başka bir kanal 24 saat içerisinde derken gördüğüm başka bir konuda da 4-5 gibi toplu gönderiyorlar diyor. Tahmini ne zaman gelir?

24 saat içerisinde geliyor en fazla yarin oglen gibi gelir.

Merhaba 1 Eylül tarihinde rankınız açık değilse ve 1 Eylül'de açsaydınız 2 Eylül tarihinde gelir di çünkü 2 Eylül de bir hata güncellemesi geldi ve yeniden davet gönderildi bazıları dosyaları doğrulayın vs. diyorlar isterseniz deneyin ancak en yakın gelecek olan hata güncellemesinde size de davet gönderilecektir.

Eğer rankınızı 2 Eylül tarihinde ya da daha sonrasında açtıysanız en yakın hata güncellemesinde hepinize gelecektir 24 saat ile ilgili bir olay yok şu anda sadece yanlış anlaşılma.

Çözümünüzü detaylı bilgiler eşiğinde ilettim efendim sorun bundan kaynaklı bana geldi merak ettiğiniz bir soru var ise alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…