Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Eylül 2023 #1 Sabah davet gelmişti, yeşil butona tıkladım sonra oyuna 22 GB güncelleme gelmişti, güncelledim. Oyun hala CS:GO. Nasıl geçiş yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Sabah davet gelmişti, yeşil butona tıkladım sonra oyuna 22 GB güncelleme gelmişti, güncelledim. Oyun hala CS:GO. Nasıl geçiş yapılıyor?
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #11 Edit: sorun çözüldü, rahatsız ettim. Artı 0 Eksi
tohatsu Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #12 Arkadaşlar CS2 bana geldi mi gelmedi mi çözemedim. Geldiğini nasıl anlıyoruz ? Artı 0 Eksi
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 3 Eylül 2023 #13 tohatsu dedi: Arkadaşlar CS2 bana geldi mi gelmedi mi çözemedim. Geldiğini nasıl anlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Oyuna girince karşıma bir bildirim gelmişti benim. Artı 0 Eksi
tohatsu dedi: Arkadaşlar CS2 bana geldi mi gelmedi mi çözemedim. Geldiğini nasıl anlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Oyuna girince karşıma bir bildirim gelmişti benim.
tohatsu Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 Doruto dedi: Oyuna girince karşıma bir bildirim gelmişti benim. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma da geliyor, ama anlamadım nasıl gireceğim. Artı 0 Eksi
Doruto dedi: Oyuna girince karşıma bir bildirim gelmişti benim. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma da geliyor, ama anlamadım nasıl gireceğim.
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 3 Eylül 2023 #15 tohatsu dedi: Benim karşıma da geliyor, ama anlamadım nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Yeşil bir tuş vardı. Sanırım kaydol gibi bir şeydi ona bastıktan sonra oyundan çıkın demişti bende kabul ettim ondan sonra tekrar girdiğimde güncelleme yaptı. Artı 0 Eksi
tohatsu dedi: Benim karşıma da geliyor, ama anlamadım nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Yeşil bir tuş vardı. Sanırım kaydol gibi bir şeydi ona bastıktan sonra oyundan çıkın demişti bende kabul ettim ondan sonra tekrar girdiğimde güncelleme yaptı.