Hem oynamalık alıyorum hemde sıkılınca elimden hızlıca çıkartabileyim diyorumOyuna çok uzun zamandır yeni ajan eklenmedi, o yüzden millet eski ajanlara yönelip fiyatlarını şişirdi. Oyuna gelecekte bir güncelleme ile yeni ajanlar falan eklerseler eski ajanlar fiyat olarak çöker, bir süre de toparlanamaz. Ancak zaten 10 dolar ajan için çok fazla olmayan bir bütçe, fiyatı düşer diye almamak saçma olur. Oynamalık alıyorsanız alabilirsiniz.
Vallahi hocam keyfinize kalmış, bende ajan sevdiğim için skin yerine ajan aldım hepsini kolayca sattım da, hatta white.market gibi yerden alırsanız 30-40 indirimle daha ucuza da alabiliyosunuz. Yani alacaksanız Steam pazar en son seçeneğiniz olsun. Kesinlikle güvendiğiniz bir siteden çekmeye bakın.İstediğim silahlara skin aldım. 10 dolarlık bütçem var, michael syfers almayı planlıyorum veya t de bir ajan. Sizce alınır mı? İlerleyen dönemlerde ajan fiyatları düşer mi?
Dediginiz yerden baktım baya mantıklı geldi site güvenilirdir değil miVallahi hocam keyfinize kalmış, bende ajan sevdiğim için skin yerine ajan aldım hepsini kolayca sattım da, hatta white.market gibi yerden alırsanız 30-40 indirimle daha ucuza da alabiliyosunuz. Yani alacaksanız Steam pazar en son seçeneğiniz olsun. Kesinlikle güvendiğiniz bir siteden çekmeye bakın.
Evet güvenilir, hatta E-spor maçları izliyorsanız ESL veya IEM gibi yerlere de sponsor oyuncuların arkasındaki reklam tablolarında pembe şekilde veya siyah şekilde yazıyor white.market diye. Faceit'e de sponsor Faceit'ten oynayarak ve oraya girerek belirli ödüllerede alabilirsiniz.Dediginiz yerden baktım baya mantıklı geldi site güvenilirdir değil mi
Evet güvenilir, hatta e-spor maçları izliyorsanız esl veya IEM gibi yerlere de sponsor oyuncuların arkasındaki reklam tablolarında pembe şekilde veya siyah şekilde yazıyor white. Market diye. FACEIT'e de sponsor FACEIT'ten oynayarak ve oraya girerek belirli ödüllerede alabilirsiniz.
Hiçbir sorun çıkarmaz hocam bendede API ekli eklemenin tek amacı siteye item satacaksanız, ama bence ekleyin yinede lazım olabilir biraz düşük fiyata alıyor ama direkt alıyor.API key falan yazıyor API keyi bir siteye girmek ileride sorun çıkartır mı?
Tamamdır hocam çok sağolunHiçbir sorun çıkarmaz hocam bendede API ekli eklemenin tek amacı siteye item satacaksanız, ama bence ekleyin yinede lazım olabilir biraz düşük fiyata alıyor ama direkt alıyor.
Bişey değil hocam, ajanlarınız daim olsunTamamdır hocam çok sağolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.